CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022, Τζέραρντ: "Προβλέπω νίκη της Λίβερπουλ με 2-0"

Ο Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της Άστον Βίλα σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 22 Μαΐου 2022
Ο Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της Άστον Βίλα σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 22 Μαΐου 2022 @2022 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Στίβεν Τζέραρντ ταξίδεψε στο Παρίσι για να δει διά ζώσης τον τελικό του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ρεάλ και έκανε την πρόβλεψη πως οι κόκκινοι θα σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο επικρατώντας με σκορ 2-0 των Μαδριλένων.

Έξι ημέρες νωρίτερα ο Στίβεν Τζέραρντ έφτασε κοντά στο να κάνει ένα απίστευτο δώρο στην Λίβερπουλ, σταματώντας την Μάντσεστερ Σίτι ως προπονητής της Άστον Βίλα, με το ματς αυτό να το κερδίζει όμως η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα με επική ανατροπή και να κατακτάει στο φινάλε τον τίτλο της Premier League.

Ωστόσο, ενόψει του τελευταίου μεγάλου στόχου της σεζόν για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός της και πρωταθλητής Ευρώπης με τους ρεντς το 2005, είναι αισιόδοξος πως αυτή τη φορά θα θριαμβεύσουν.

Ο νυν προπονητής των βίλανς ταξίδεψε στο Παρίσι για τον τελικό του Champions League με την Ρεάλ και παρακολούθησε από τις εξέδρες του "Σταντ ντε Φρανς" την τελευταία προπόνηση του αγγλικού συλλόγου, για να μιλήσει μάλιστα στον επίσημο λογαριασμό της Λίβερπουλ στο Twitter και να υποστηρίξει πως το τρόπαιο θα καταλήξει στο Άνφιλντ.

"Μπορείς να αισθανθείς την ατμόσφαιρα στην ομάδα. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους στην Λίβερπουλ καλή τύχη και ελπίζω να έχουν το αποτέλεσμα που θέλουν όλοι.

Περιμένω με ενθουσιασμό το παιχνίδι και ο κόσμος έχει δημιουργήσει ήδη ωραίο κλίμα. Ελπίζω να γίνει ένα φανταστικό ματς και προβλέπω νίκη της Λίβερπουλ με σκορ 2-0", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζέραρντ, που φόρεσε τη φανέλα της Λίβερπουλ για 17 ολόκληρα χρόνια, από το 1998 μέχρι το 2015.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ