CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022: Συνελήφθησαν 68 άτομα για το χάος έξω από το Σταντ Ντε Φρανς

Οπαδοί της Λίβερπουλ πηδούν τα κάγκελα για να μπουν στο Σταντ Ντε Φρανς
Οπαδοί της Λίβερπουλ πηδούν τα κάγκελα για να μπουν στο Σταντ Ντε Φρανς PRINT SCREEN TWITTER

Οι αστυνομικές Αρχές του Παρισιού προχώρησαν σε 68 συλλήψεις για τις άσχημες και χαοτικές εικόνες έξω από το Σταντ Ντε Φρανς, που οδήγησαν και στην καθυστέρηση της σέντρας του μεγάλου τελικού ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ, καθώς και στον τραυματισμό 174 ατόμων.

Η σέντρα στον τελικό του Champions League καθυστέρησε περισσότερο από 35 περίπου λεπτά το βράδυ του Σαββάτου (28/5), λόγω της χαοτικής κατάστασης που επικρατούσε στον περιβάλλοντα χώρο του Σταντ Ντε Φρανς με τις δυνάμεις της Αστυνομίας και τους οπαδούς.

Σύμφωνα με την Parisien, οι Αρχές του Παρισιού προχώρησαν σε 68 συλλήψεις, ενώ 174 άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν εκατοντάδες οπαδοί των κόκκινων επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανδαιμόνιο.

Την ίδια στιγμή, άτομα με εισιτήριο δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν τις θύρες τους, περιμένοντας για πολλή ώρα τη σειρά τους εγκλωβισμένα έξω από τα κιγκλιδώματα, ενώ κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να σκαρφάλωναν και να πηδήξουν πάνω από τα ψηλά σύρματα μπαίνοντας με τη βία.

Δεν άργησε να προκληθεί αναστάτωση, με τους αστυνομικούς μάλιστα, να κάνουν χρήση δακρυγόνων και χημικών.

Η Game Night από το House Twenty Four για τον θρίαμβο της Ρεάλ στο Παρίσι

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ