CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022, Ρόμπερτσον: "Κάποιος είπε στους φίλους μου ότι τα εισιτήρια που τους έδωσα ήταν πλαστά"

Liverpool's Andrew Robertson, right, is dejected as Real players celebrate after the Champions League final soccer match between Liverpool and Real Madrid at the Stade de France in Saint Denis near Paris, Saturday, May 28, 2022. Real won 1-0. (AP Photo/Petr David Josek)
Liverpool's Andrew Robertson, right, is dejected as Real players celebrate after the Champions League final soccer match between Liverpool and Real Madrid at the Stade de France in Saint Denis near Paris, Saturday, May 28, 2022. Real won 1-0. (AP Photo/Petr David Josek) © 2022 PETR DAVID JOSEK / AP IMAGES

Ο Άντι Ρόμπερτσον αναφέρθηκε στο χάος που επικράτησε έξω από το Σταντ ντε Φρενς και την τρελή ατάκα που άκουσαν οι φίλοι του, την ώρα που προσπαθούσαν να μπουν στο γήπεδο.

Η παρέα του Άντι Ρόμπερτσον ήταν μεταξύ αυτών που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από το χάος που επικράτησε έξω από το Σταντ ντε Φρανς, πριν από την έναρξη του τελικού του Champions League.

Η προσπάθεια πολλών φίλων της Λίβερπουλ να μπουν στο γήπεδο δίχως εισιτήριο δημιούργησε έναν μικρό πανικό, με την Αστυνομία να φτάνει στο σημείο να κάνει χρήση σπρέι πιπεριού για να διαλύσει το πλήθος. Τα μεγάλα προβλήματα που υπήρξαν σε οργανωτικό επίπεδο άγγιξαν μάλιστα την παρέα του Άντι Ρόμπερτσον, η οποία κατηγορήθηκε πως είχε στην κατοχή της πλαστά εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάτι που ήταν αδύνατο να ισχύει, όπως εξήγησε ο Άντι Ρόμπερτσον στο Sky Sports.

"Νομίζω πως πολλές οικογένειες (των παικτών της Λίβερπουλ) επηρεάστηκαν απ ό,τι έγινε. Προφανώς όλοι πήραμε εισιτήρια μέσω του συλλόγου, εγώ τα έδωσα σε κάποιους φίλους μου. Κάποιος τους είπε λοιπόν πως αυτά είναι πλαστά. Προφανώς και δεν ήταν πλαστά, αφού τα πήραν μέσω εμού. Μετά η Αστυνομία έριξε σπρέι πιπεριού στον κόσμο. Δεν ήταν καλά οργανωμένος ο τελικός, πρέπει να έχεις μια είδους συμπάθεια για όλο τον κόσμο που ήρθε ως εδώ για να παρακολουθήσει τον τελικό. Η UEFA θα έπρεπε να διοργανώσει καλύτερα αυτόν τον τελικό, δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Πρέπει να μιλήσω με την οικογένεια και τους φίλους μου, για να δω τι ακριβώς συνέβη. Ευτυχώς όλοι είναι καλά, οπότε αργότερα θα μάθω λεπτομέρειες" ανέφερε χαρακτηριστικά ο αριστερός ακραίος αμυντικός της Λίβερπουλ.

Η Game Night από το House Twenty Four για τον θρίαμβο της Ρεάλ στο Παρίσι

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ