CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022: Πανικός έξω από το Σταντ Ντε Φρανς, κλείδωσαν οπαδούς εκτός γηπέδου, καθυστέρηση στη σέντρα

Τελικός Champions League 2022: Πανικός έξω από το Σταντ Ντε Φρανς, κλείδωσαν οπαδούς εκτός γηπέδου, καθυστέρηση στη σέντρα

Πανικός κυριάρχησε έξω από το Σταντ Ντε Φρανς, δημιουργήθηκαν μεγάλες ουρές, έπεσαν δακρυγόνα και μάλιστα οι Αρχές έκλεισαν θύρα του γηπέδου.

Η UEFA ανακοίνωσε καθυστέρηση στη σέντρα στο Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς μεγάλες ουρές δημιουργήθηκαν έξω από το Σταντ Ντε Φρανς. Έγιναν επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις και οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο με την βία, όπως αποκάλυψε το RMC.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους που βρίσκονται στο γήπεδο, το μεγάλο πρόβλημα αφορά κυρίως μία θύρα από όπου μπαίνουν φίλοι της Λίβερπουλ, ενώ σε άλλες θύρες παρατηρείται επίσης μεγάλο ζήτημα. Ο συνωστισμός οδήγησε σε αναστάτωση και οι αστυνομικοί φέρεται να χρησιμοποίησαν ακόμα και δακρυγόνα.

Οι άνθρωποι του σταδίου προσπαθούσαν ταυτόχρονα να βάλουν τους φίλους της Λίβερπουλ στο γήπεδο αλλά και να βγάλουν όσους μπήκαν νωρίτερα χωρίς εισιτήριο. Μάλιστα, στη θύρα που δημιουργήθηκε το πρόβλημα, η πόρτα έκλεισε, με αποτέλεσμα να βρεθούν εγκλωβισμένοι εκτός αρκετός κόσμος.

Μάλιστα, δεν υπήρξε καμία ενημέρωση προς τον κόσμο που βρισκόταν εκτός Σταντ Ντε Φρανς τι γίνεται ακριβώς. Τίθενται ζητήματα ασφαλείας, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους που βρίσκονται στην γαλλική πρωτεύουσα, και η ανησυχία είναι μεγάλη.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ