CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022: Παιδιά της ακαδημίας του Ολυμπιακού ευχήθηκαν επιτυχία στον Τσιμίκα

Τελικός Champions League 2022: Παιδιά της ακαδημίας του Ολυμπιακού ευχήθηκαν επιτυχία στον Τσιμίκα
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟ @OLYFCACADEMY

Λίγες ώρες πριν ο Κώστας Τσιμίκας διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης με τη φανέλα της Λίβερπουλ, παίκτες από την ακαδημία του Ολυμπιακού, της οποίας ήταν και ο ίδιος μέλος πριν μερικά χρόνια, του έστειλαν ευχές για επιτυχία στον τελικό.

Ο Κώστας Τσιμίκας διαφημίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό την τελευταία διετία όπου αγωνίζεται με την Λίβερπουλ και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού όχι μόνο δεν έχουν ξεχάσει τον 25χρονο αριστερό μπακ, που είναι άλλωστε "δικό τους παιδί", αλλά θέλησαν να του στείλουν όλη τη θετική τους ενέργεια λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Champions League μεταξύ των ρεντς και της Ρεάλ.

Αυτό το έκαναν με έναν ιδιαίτερο τρόπο, με μικρά παιδιά που αγωνίζονται τώρα στην ακαδημία των Πειραιωτών, όπως και ο Τσιμίκας πριν μερικά χρόνια, να του στέλνουν ευχές για κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

"Κώστα καλή επιτυχία στο σημερινό μεγάλο τελικό. Ο Θρύλος είναι μαζί σου. Σου στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια", ήταν το μήνυμα των παιδιών, που το δημοσίευσε ο Ολυμπιακος μέσω του επίσημου λογαριασμού της ακαδημίας του στο Twitter.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ THE PREMIER GREEKS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ