CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022: Οπαδοί της Λίβερπουλ ναύλωσαν ταχύπλοο για να φτάσουν έγκαιρα στο Παρίσι

Τελικός Champions League 2022: Οπαδοί της Λίβερπουλ ναύλωσαν ταχύπλοο για να φτάσουν έγκαιρα στο Παρίσι
PRINT SCREEN

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ επιστράτευσαν κάθε διαθέσιμο μέσο για να βρεθούν στο Παρίσι για τον τελικό του Champions League, με τα αγγλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως υπήρχαν 13 φίλοι των ρεντς που ναύλωσαν ακόμα και ταχύπλοο για το σκοπό αυτό.

Η Ρεάλ και η Λίβερπουλ ετοιμάζονται για μία μεγάλη ποδοσφαιρική παράσταση στο "Σταντ ντε Φρανς" του Παρισιού το βράδυ του Σαββάτου (28/5, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD, MEGA και LIVE από SPORT24) και οι φίλοι τους έχουν κάνει κατάληψη στην γαλλική πρωτεύουσα, με 30.000 οπαδούς των μερένγκες και 70.000 φανς των ρεντς να εκτιμάται πως βρίσκονται ήδη στο Παρίσι για τον τελικό του Champions League.

Το εντυπωσιακό είναι πως κάποιοι φίλοι της Λίβερπουλ δεν πτοήθηκαν από τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, με την πτήση τους να ακυρώνεται και να καταστρώνουν εναλλακτικό σχέδιο για να ταξιδέψουν στην Γαλλία.

Όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ, ένα γκρουπ με 13 συνολικά οπαδούς των ρεντς είδαν την πτήση τους να ακυρώνεται την τελευταία στιγμή αλλά να μην πετούν λευκή πετσέτα και να βρίσκουν τρόπο να φτάσουν στην Γαλλία, μέσω ταχύπλοου και πούλμαν.

Βλέποντας ότι δεν μπορούσαν να φτάσουν αεροπορικώς, ούτε μέσω του αεροδρομίου "Τζον Λένον" ούτε μέσω "Χίθροου", έβαλαν χρήματα και ναύλωσαν ταχύπλοο που τους μετέφερε από το Νησί στην Γαλλία μέσω θαλάσσης, και συγκεκριμένα μέσα από το κανάλι της Μάγχης, για να πάρουν στη συνέχεια πούλμαν από την Ρεν στο Παρίσι και να προλάβουν τον τελικό.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ