CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022: Οπαδοί της Λίβερπουλ δεν ταξίδεψαν στο Παρίσι γιατί τους αγνόησαν τα πούλμαν

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ
Οι οπαδοί της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ @ 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Εκατοντάδες οπαδοί της Λίβερπουλ είχαν κανονίσει να ταξιδέψουν με πούλμαν στο Παρίσι για τον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ (COSMOTE Sport 1, MEGA και LIVE SPORT24), ωστόσο τα λεωφορεία πέρασαν χωρίς να τους παραλάβουν με αποτέλεσμα να ματαιωθεί το ταξίδι τους.

Ο τελικός του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης (COSMOTE Sport 1, MEGA και LIVE SPORT24) έχει μαγνητίσει τα βλέμματα όλης της ποδοσφαιρικής υφηλίου, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να ταξιδεύουν μαζικά για το Παρίσι για να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο τελικό.

Οι φίλοι των "reds" ήδη από την Παρασκευή (27/05) έχουν κατακλύσει τη γαλλική πρωτεύουσα, ωστόσο δεν είχαν όλοι την ίδια τύχη. Κάποιοι φίλοι της Λίβερπουλ που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με πούλμαν στο Παρίσι δεν ταξίδεψαν, καθώς δεν τους παρέλαβε κανένα λεωφορείο.

Όπως αναφέρει το "Liverpool Echo" εκατοντάδες οπαδοί που είχαν κλείσει τα εισιτήρια, είδαν πολλά λεωφορεία της εταιρείας να περνούν από το σημείο χωρίς να κάνουν στάθμευση, ενώ πέντε εξ αυτών ήταν άδεια. Ορισμένοι φίλοι της ως και επτά ώρες στη στάση και προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία, δίχως όμως επιτυχία, με το ταξίδι τους στο Παρίσι να ματαιώνεται άδοξα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ