CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022: Οι παίκτες της Ρεάλ έκαναν pasillo στους παίκτες της Λίβερπουλ

Τελικός Champions League 2022: Οι παίκτες της Ρεάλ έκαναν pasillo στους παίκτες της Λίβερπουλ
PRINTSCREEN

Το φινάλε του τελικού του Champions League βρήκε τους παίκτες των δύο ομάδων να πρωταγωνιστούν σε ένα υπέροχο σκηνικό, με αυτούς του Κάρλο Αντσελότι να κάνουν pasillo και να χειροκροτούν ιπποτικά εκείνους του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο τελικός του Champions League στο Παρίσι βρήκε τις Ρεάλ και Λίβερπουλ να παίρνουν μέρος σε ένα εντυπωσιακό μπρα ντε φερ, με τους κόκκινους να έχουν πολύ περισσότερες φάσεις (σταμάτησαν στις 24 τελικές) αλλά τους μερένγκες να έχουν την ουσία και την αποτελεσματικότητα, για να επικρατήσουν με 1-0 και να αναδειχτούν πρωταθλητές Ευρώπης.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων φρόντισαν πάντως λίγο μετά το φινάλε να κάνουν άπαντες να υποκλιθούν σε αυτούς, με εκείνους του Κάρλο Αντσελότι να δείχνουν σεβασμό προς τους παίκτες του Κλοπ, αφού σχημάτισαν ένα διάδρομο την ώρα που περνούσαν οι παίκτες της αγγλικής ομάδας για να πάρουν τα μετάλλιά τους και τους χειροκροτούσαν.

Κίνηση που βρήκε ανταπόκριση, με τον Κλοπ και τους παίκτες του να δίνουν τα χέρια τους και να ανταλλάσουν χειραψίες με αρκετούς από τους παίκτες της Ρεάλ, στέλνοντας μήνυμα πως ό, τι τους χώριζε, έλαβε τέλος με το τελευταίο σφύριγμα του Κλεμάν Τουρπέν.

Η Game Night από το House Twenty Four για τον θρίαμβο της Ρεάλ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ