CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022: Δακρυγόνα από την Αστυνομία, άγριο κράξιμο από τον αδερφό του Μάτιπ

Οπαδοί της Λίβερπουλ στο Σταντ ντε Φρανς για τον τελικό του Champions League
Οπαδοί της Λίβερπουλ στο Σταντ ντε Φρανς για τον τελικό του Champions League @2022 /JEAN-FRANCOIS BADIAS/AP IMAGES

Ο αδερφός του Ζοέλ Ματίπ, Μάρβιν, κατηγόρησε την αστυνομία για την καθυστέρηση στην έναρξη του τελικού του Champions League τονίζοντας πως ήταν επικίνδυνο που έριξαν δακρυγόνα έξω από το γήπεδο, σε περιοχή που υπήρχαν και παιδιά.

Το σχέδιο των διοργανωτών και της αστυνομίας στον τελικό του Champions League απέτυχε παταγωγώς, αφού κλείνοντας θύρες και αποτρέποντας φιλάθλους να μπουν στο γήπεδο, αν και είχαν εισιτήριο, προκάλεσα σημαντική καθυστέρηση στην έναρξη του τελικού μεταξύ της Ρεάλ και της Λίβερπουλ.

Υπήρχαν μάλιστα καταγγελίες για ρίψη δακρυγόνων, με τον αδερφό του Ζοέλ Ματίπ, Μάρβιν, να υποστηρίζει πως αυτή η στάση μπορεί να επιφέρει τεράστια προβλήματα ακόμα και για την ασφάλεια των φιλάθλων.

"Η οργάνωση μέσα και έξω από το στάδιο δεν αρμόζει σε τελικό Champions League. Το να χρησιμοποιούν δακρυγόνα σε περιοχές με παιδιά και οπαδούς που δεν είχαν σχέση με επεισόδια, ήταν επικίνδυνο", δήλωσε χαρακτηριστικά, με τον αδερφό του στόπερ της Λίβερπου να καταφεύγει σε ένα εστιατόριο για να αποφύγει τα δακρυγόντα, συνοδεύοντας την έγκυο σύζυγό του.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ