CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022, Κουρτουά: "Δεν πιστεύω την επέμβαση που έκανα στον Σαλάχ"

Ο Τιμπό Κουρτουά της Ρεάλ στην απονομή του Champions League 2021-2022 ύστερα από τον τελικό κόντρα στη Λίβερπουλ στο "Σταντ ντε Φρανς", Παρίσι | Σάββατο 28 Μαΐου 2022
Ο Τιμπό Κουρτουά της Ρεάλ στην απονομή του Champions League 2021-2022 ύστερα από τον τελικό κόντρα στη Λίβερπουλ στο "Σταντ ντε Φρανς", Παρίσι | Σάββατο 28 Μαΐου 2022 © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Ο Τιμπό Κουρτουά ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Ρεάλ στον τελικό Champions League με αντίπαλο τη Λίβερπουλ, χάρη στις εννέα επεμβάσεις του, από τις οποίες ξεχώρισε τη μία στον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Τιμπό Κουρτουά κατέκτησε το πρώτο Champions League της καριέρας του και μάλιστα ως ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Ρεάλ στη νίκη 1-0 επί της Λίβερπουλ στο "Σταντ ντε Φρανς".

Ο Βέλγος τερματοφύλακας κατέκτησε και το βραβείο του MVP και στις δηλώσεις του έπλεε σε πελάγη ευτυχίας.

"Είναι απίστευτο, τόσα χρόνια, τόση δουλειά. Ήρθα στην ομάδα της ζωής μου. Είδα πολλούς να με κριτικάρουν. Απόψε δείξαμε ποιος είναι ο βασιλιάς της Ευρώπης. Αισθανόμουν καλά τις τελευταίες εβδομάδες. Όταν κάνεις την πρώτη επέμβαση... Κανείς δεν μπορεί να μου πάρει την επιθυμία να κατακτήσω το Champions League. Δεν γινόταν να μην κατακτήσω ένα. Είπα στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον τελικό ότι θα κερδίσουμε. Για να είμαι ειλικρινής, δεν πιστεύω την επέμβαση που έκανα στον Μοχάμεντ Σαλάχ".

Μοναδικό... μελανό σημείο, μία κοινωνική υποχρέωση από την οποία θα αναγκαστεί να απουσιάσει: "Λυπάμαι για τον αδερφό μου που παντρεύεται αύριο κι εγώ δεν μπορώ να είμαι εκεί, αλλά τη Δευτέρα υπάρχει ο πολιτικός γάμος και θα πάω".

Η Game Night από το House Twenty Four για τον θρίαμβο της Ρεάλ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ