CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022, Κλάτενμπεργκ: "Ο Τουρπέν δεν πρέπει να την πατήσει από τους θεατρινισμούς της Ρεάλ"

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ κατά την υπογραφή του ως ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ κατά την υπογραφή του ως ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ ΙΝΤΙΜΕ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ σχολίασε τον διαιτητή του τελικού του Champions League, Κλεμάν Τουρπέν  (COSMOTE Sport 1, MEGA και LIVE SPORT24), τονίζοντας ότι η Λίβερπουλ θα πρέπει να ελπίζει να μην πέσει θύμα των θεατρινισμών της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πρώην διαιτητής και νυν αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σχολίασε στη στήλη του στην Daily Mail, τον Κλεμάν Τουρπέν, τον διαιτητή που όρισε η UEFA να διευθύνει τον τελικό του Champions League ανάμεσα στις Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης στο Σταντ Ντε Φρανς (COSMOTE Sport 1, MEGA και LIVE SPORT24).

Ο Κλάτενμπεργκ αναφέρει στο άρθρο του ότι ο Τουρπέν δεν είναι από τους πιο δημοφιλείς διαιτητής στη Γαλλία, ωστόσο η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου τον έχει σε εκτίμηση, ενώ τόνισε ότι η Λίβερπουλ θα ελπίζει να μην υποκύψει στους θεατρινισμούς των μερένγκες. Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος διαιτητής ήταν τέταρτος στον τελικό του 2018, όταν οι Μαδριλένοι νίκησαν με 3-1.

"Αν η Λίβερπουλ φύγει από τον τελικό με το αίσθημα ότι την έκλεψε ο διαιτητής, μπορείτε να φανταστείτε τα σχόλια. «Τουλάχιστον ο... Τουρπέν φορούσε μάσκα». Αλλά ελπίζουμε ότι ο Γάλλος δεν θα έχει τέτοια προβλήματα. Δεν είναι ο πιο δημοφιλής μεταξύ των Γάλλων οπαδών.

Αλλά η UEFA θεωρεί τον Τουρπέν έναν από τους καλύτερους στην Ευρώπη - εξ' ου και η επιλογή να διευθύνει τον τελικό του Europa League μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ την περασμένη σεζόν. Αυτό δεν τελείωσε καλά για τους Άγγλους.

Ομοίως ήταν τέταρτος διαιτητής για τον τελικό του 2018 μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης και ξέρουμε πώς τελείωσε αυτό. Η Λίβερπουλ θα ελπίζει ότι ο Τουρπέν δεν θα την πατήσει από κάποιον θεατρινισμό της Ρεάλ το Σάββατο. Θα πρέπει να επιβλέπει έναν καλό τελικό" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ