CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022: Η Σβιόντεκ αναρωτήθηκε στο κορτ ποια εκ των Ρεάλ ή Λίβερπουλ θα πάρει τη κούπα

Η Σβιόντεκ έγραψε στην κάμερα του Roland Garros Ρεάλ Μαδρίτης ή Λίβερπουλ
Η Σβιόντεκ έγραψε στην κάμερα του Roland Garros Ρεάλ Μαδρίτης ή Λίβερπουλ PRINT SCREEN

Η Ίγκα Σβιόντεκ προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Roland Garros ωστόσο στο φινάλε του παιχνιδιού της έδειξε πως είχε το μυαλό της και στο ποδόσφαιρο, γράφοντας στην κάμερα "Ρεάλ ή Λίβερπουλ;" ενόψει του τελικού του Champions League στο Παρίσι.

Το Παρίσι είναι χωρίς αμφιβολία αυτό το Σαββατοκύριακο το επίκεντρο του παγκοσμίου αθλητισμού αφού φιλοξενεί τόσο τον τελικό του Champions League όπου Ρεάλ και Λίβερπουλ θα αναμετρηθούν (22:00, COSMOTE SPORT 1 HD, MEGA και LIVE από SPORT24) με στόχο το βαρύτιμο τρόπαιο όσο και το Roland Garros.

Το πόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχει μάλιστα η κόντρα των ρεντς με τους μερένγκες μπορεί να το αναλογιστεί κάποιος από την κίνηση της Ίγκα Σβιόντεκ, με την Πολωνή να επικρατεί επί της Ντάνκα Κόβινιτς και να παίρνει το εισιτήριο για τον 4ο γυρο και στο φινάλε του αγώνα τους να ασχολείται με το... ποδόσφαιρο.

"Ρεάλ Μαδρίτης ή Λίβερπουλ;", ήταν το ερώτημα που έθεσε η 20χρονη τενίστρια, γράφοντας στον φακό της κάμερας, με την Σβιόντεκ να ερωτάται για την συγκεκριμένη ενέργειά της και να τη δικαιολογεί ως εξής:

"Ήμουν περίεργη να δω τι θα πει ο κόσμος. Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει και δεν θα υποστηρίξω καμία ομάδα, γιατί δεν είμαι τόσο μεγάλη φαν του ποδοσφαίρου. Δεν βλέπω και τόσο πολύ.

Είδα τα τελευταία Euro, αλλά δεν παρακολουθώ τόσο πολύ το Champions League και δεν μπορώ να διαλέξω έτσι μια ομάδα, γιατί είναι τελικός.

Και οι δύο είναι πολύ καλές. Μέρος της ομάδας μου υποστηρίζει τη Ρεάλ, αλλά άλλο μέρος είναι οπαδοί της Μπαρτσελόνα, οπότε δεν ξέρω αν θέλουν να νικήσει η Ρεάλ".

Και πρόσθεσε: "Το σκεφτόμουν και ήθελα πολύ να πάω, γιατί δεν έχω δει ποδοσφαιρικό αγώνα καλού επιπέδου. Μπορούσα να πάω, αλλά δεν ήξερα αν θα επηρεάσει τον ρυθμό μου και το τουρνουά. Για την ώρα είναι λίγο επικίνδυνο για μένα, οπότε αποφάσισα να συνεχίσω τη ρουτίνα μου".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ