CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022, Αντσελότι: "Υποφέραμε αλλά το αξίζαμε"

Ο Αντσελότι πανηγυρίζει την κατάκτηση του Champions League με τη Ρεάλ
Ο Αντσελότι πανηγυρίζει την κατάκτηση του Champions League 2022 AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά την κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ και το πρσωπικό ρεκόρ του ίδιου που τον έβαλε στο πάνθεον της ιστορίας:

Ο Κάρλο Αντσελότι έγραψε ιστορία το Σάββατο το βράδυ καθώς μετά τη νίκη της Ρεάλ επί της Λίβερπουλ με 1-0 έγινε ο μοναδικός προπονητής με τέσσερα Champions League και μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για όσα έχει καταφέρει.

Ο Ιταλός τεχνικός είπε αρχικά:

"Δεν το πιστεύω ότι έχω τέσσερα Champions League. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το αξίζαμε. Υποφέραμε μέσα στο ματς και στο πρώτο μέρος, έχουμε ποιότητα και σε ατομικό επίπεδο. Ήμασταν αφοσοιωμένοι. Τίποτα άλλο είμαι ικανοποιημένος γιατί τελειώσαμε πολύ ωραία τη σεζόν".

Και σε ερώτηση για την εικόνα της Ρεάλ στο πρώτο μέρος τόνισε:

"Τα καταφέραμε τα πήγαμε καλά, δεν τους επιτρέψαμε να κάνουν το κάθετο παιχνίδι, τα πήγαμε καλά στην άμυνα. Ο Άλμπα, ο Μιλιτάο, ο Μεντί δεν τους αφήσαμε να ψάξουν την πάσα στην πλάτη μας. Είχαν ναι μεν κάποιες ευκαιρίες αλλά αυτό ήταν το πλάνο μας και βγήκε καλά.Νομίζω στο τέλος όπως παίξαμε αξίζαμε να κερδίσουμε αυτή τη διοργάνωση".

Ενώ όταν ρωτήθηκε για την εμφάνιση του Κουρτουά είπε:

"Τον έχω ξαναδεί. Ο Κουρτουά έχει κάνει μια φανταστική σεζόν".

Η Game Night από το House Twenty Four για τον θρίαμβο της Ρεάλ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ