ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελικές μακέτες για το γήπεδο

Τελικές μακέτες για το γήπεδο
Μακέτα γηπεδο ΠΑΟ

Ξανά στην Αθήνα ο αρχιτέκτονας του "Ντραγκάο" για το γήπεδο του "τριφυλλιού" στον Βοτανικό

Ο Σαλγκάδο αναμένεται να πάρει στα χέρια του τις μελέτες που έχουν εκπονηθεί απο την ΠΑΕ, ενώ θα γίνουν και οι τελευταίες αλλαγές στα σχέδια του γηπέδου, ώστε να οριστικοποιηθούν οι μακέτες.

Είναι πολύ πιθανό, η παρουσία του Πορτογάλου αρχιτέκτονα στην Αθήνα να συνδυαστεί και με την επίσημη παρουσίαση της μακέτας του γηπέδου, καθώς οι "πράσινοι" θέλουν να είναι έτοιμη εντός των επόμενων 15 ημερών.

Αξίζει να σημειωθεί οτι την περασμένη εβδομάδα, είδε τα σχέδια ο ειδικός σύμβουλος της UEFA για την κατασκευή νεών σταδίων, Έρνεστ Γουόκερ και έμεινε ενθουσιασμένος, καθώς χαρακτήρισε το γήπεδο "Τop Class".

Βάρος στην ακουστική

Ένα απο τα κύρια χαρακτηριστικά του γηπέδου αναμένεται να είναι η ακουστική του γηπέδου. Όπως έχει τονίσει ο Σαλγκάδο, η κατασκευή του νέου γηπέδου θα είναι τέτοια που θα πολλαπλασιάζει μέσω ηχείων την ακουστική των εξεδρών, δημιουργώντας ανάλογη ατμόσφαιρα με αυτή στα ισπανικά γήπεδα.

Η UEFA έχει δώσει την εγκριση της απο την περασμένη εβδομάδα και αν δεν αλλάξει κάτι στον σχεδιασμό, τότε το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα είναι το καλύτερο της χώρας μας και ένα απο τα καλύτερα της Ευρώπης.

Επιστρέφουν οι διεθνείς
Με αγωνία για δύο λόγους περιμένει την επιστροφή των διεθνών ο τεχνικός του "τριφυλλιού" Βίκτορ Μουνιόθ. Αρχικά, ο Ισπανός τεχνικός θέλει να δει αν θα γυρίσουν υγιέστατοι και χωρίς "βαριά΄πόδια" από την κούραση οι οκτών διεθνείς που έχουν ενσωματωθεί με τις ομάδες τους.

Παράλληλα, ο 49χρονος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να "δουλέψει" με όλους τους ποδοσφαιριστές τους στην προετοιμασία του συλλόγου για το δεύτερο συνεχόμενο ματς εκτός έδρας με τον Ατρόμητο κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει.

Οι τρεις Ελλήνες διεθνείς (Γκούμας, Σαλπιγγίδης, Τζιόλης) και οι πέντε ξένοι (Ιβανσιτς, Σέριτς, Μόρις, Νίλσον, Αντονσον) θα "γεμίσουν" την "άδεια" όπως μοιάζει Παιανία και συνάμα θα εμπλουτίσουν τα πλάνα του Ισπανού προπονητή.

Από τους προαναφερθέντες ο μοναδικός απών από την "μάχη" στο Περιστέρι θα είναι ο Κροάτης μπακ ο οποίος ήταν αναπληρωματικός στη νίκη της ομάδας του επί του Ισραήλ, αλλά δεν αγωνίστηκε. Αντίθετα, ο Νίλσον έπαιξε στην φιλική ήττα της Σουηδίας κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού του "γνώριμου" μας Γιάγια Τουρέ. Ο συμπατριώτης του και συμπαίκτης του στο "τριφύλλι" Αντονσον δεν αγωνίστηκε.
















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ