ΟΦΗ

"Τελειώνει" του Ρούσεφ

"Τελειώνει" του Ρούσεφ
INTIME SPORTS

Τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Ιβάν Ρούσεφ να γίνει κάτοικος Ηρακλείου, καθώς ΟΦΗ και Τρίκαλα τα έχουν βρει για την μεταγραφή του Βούλγαρου ποδοσφαιριστή

Τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Ιβάν Ρούσεφ να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ. Ο πρόεδρος της Κρητικής ομάδας, Νίκος Μαχλάς και ο μεγαλομέτοχος του ΑΟ Τρίκαλα Βαγγέλης Πλεξίδας τα έχουν βρει σε όλα και έτσι μένουν οι λεπτομέρειες για να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση του παίκτη.

Ο Ιβάν Ρούσεφ αναμένεται να αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του ΟΦΗ και μιλώντας στο "athleticradio.gr" τόνισε ότι " Περιμένω την ειδοποίηση από τον κύριο Πλεξίδα για να έρθω στην Κρήτη. Θέλω να παίξω στον ΟΦΗ και περιμένω πως και πως να τελειώσει η μεταγραφή μου".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ