ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τελειώνει του Ρουί Πατρίσιο στη Ρόμα, ανακοινώνεται ο Σα απ' τη Γουλβς"

Ο Ζοζέ Σα με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Ζοζέ Σα με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τις επόμενες ώρες ο Ρουί Πατρίσιο περνάει ιατρικά στη Ρόμα και σύντομα ο Ζοσέ Σα θα ανακοινωθεί απ' τη Γουλβς ως ο αντικαταστάτης του.

Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει το ζήτημα του τερματοφύλακα, καθώς ο Τόμας Βάτσλικ υπέγραψε συμβόλαιο 2+1 χρόνων και την Τρίτη (13/7) θα ανακοινωθεί απ' τους ερυθρόλευκους. Ο Τσέχος γκολκίπερ θα αντικαταστήσει τον Ζοσέ Σα, ο οποίος είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί απ' τη Γουλβς.

Σύμφωνα με tweet του Φαμπρίτσιο Ρομάνο τις επόμενες ώρες ο Ρουί Πατρίσιο θα βρίσκεται στη Ρώμη, προκειμένου να περάσει ιατρικά και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τη Ρόμα. Οι λύκοι θα βάλουν στα ταμεία τους απ' αυτήν την πώληση το ποσό των 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Ως εκ τούτου, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Ρουί Πατρίσιο στους λύκους, ο Ζοσέ Σα, ένα deal που είχε κλείσει απ' την Πέμπτη (8/7), όπως σάς είχε ενημερώσει το SPORT24 με την ανταλλαγή των συμβολαίων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την αγγλική ομάδα. Η ομάδα του Πειραιά απ' αυτήν την υπόθεση θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης (10-15%).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ