ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Τελειώνει τον Λάμπαρντ, φαβορί ο Τούχελ

Ο Φρανκ Λάμπαρντ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι για την Premier League στις 3 Ιανουαρίου του 2021.
Ο Φρανκ Λάμπαρντ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι Ⓒ 2021 ANDY RAIN/ASSOCIATED PRESS

Ο Φρανκ Λάμπαρντ σύμφωνα με την Telegraph βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόλυση από την Τσέλσι. Μέσα στην ημέρα αναμένεται το διαζύγιο. Ο Τούχελ φαντάζει ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης, όπως γράφει το "Athletic".

Στην πόρτα της εξόδου της Τσέλσι βρίσκεται ο Φρανκ Λάμπαρντ σύμφωνα με σημερινό (25/1) αποκλειστικό δημοσίευμα της Telegraph, καθώς ο τεχνικός των "Μπλε" παρότι έχει ξοδέψει πάνω από 200 εκατ. ευρώ, δεν έχει πείσει με τις επιλογές του, με την ομάδα να βρίσκεται στο -11 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως όλοι οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι έχουν ειδοποιηθεί να μην εμφανιστούν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας πριν το απόγευμα, με τον Άγγλο τεχνικό να φαίνεται πως θα πληρώσει το μάρμαρο για την κάκιστη πορεία των Λονδρέζων πληροφορούμενος την αποπομπή του εντός της ημέρας.

Το απόγευμα της Κυριακής ο "Λαμπς" φάνηκε πως πήρε μία μίνι παράταση στη θητεία του μετά το 3-1 επί της Λούτον και τη ν πρόκριση στον 5ο γύρο του FA Cup, ωστόσο οι πέντε ήττες της Τσέλσι στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της στην Premier League έπαιξαν τεράστιο ρόλο στην απόφαση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς να προχωρήσει σε αλλαγή μεσούσης της σεζόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Athletic", ο Τόμας Τούχελ, που απομακρύνθηκε πρόσφατα από την Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει τα ηνία -ενόψει του επικείμενου διαζυγίου με τον Λάμπαρντ-, ενώ εναλλακτική περίπτωση σύμφωνα με αρκετά αγγλικά ΜΜΕ αποτελεί ο Μάσιμο Αλέγκρι που είναι χωρίς ομάδα εδώ και 1,5 χρόνο μετά από μία άκρως επιτυχημένη πενταετία στην Γιουβέντους.

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο της Τσέλσι, ο Λάμπαρντ την οδήγησε στην έξοδο στο Champions League και στον τελικό του FA Cup, ωστόσο όλα καταμαρτυρούν πως δεν θα εξαντλήσει το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2019 όταν άναψε το πράσινο φως για να προπονήσει την ομάδα στην οποία έχτισε το ποδοσφαιρικό του όνομα.

Photo Credits: ⓒ 2021 Andy Rain/Associated Press

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ