ΚΥΠΡΟΣ

Τελειώνει ο Νταμπίζας απ' την Ομόνοια

Τελειώνει ο Νταμπίζας απ' την Ομόνοια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής προανήγγειλε το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος είχε αναλάβει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή το περασμένο καλοκαίρι.

Μόνο η τυπική ανακοίνωση απομένει για να ολοκληρωθεί η συνεργασία του Νίκου Νταμπίζα με την Ομόνοια. Ο παλαίμαχος διεθνής στόπερ είχε αναλάβει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή το περασμένο καλοκαίρι, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για το "τριφύλλι", αφού βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, οχτώ βαθμούς πίσω απ' την πρωτοπόρο ΑΕΚ Λάρνακας.

Το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών προανήγγειλε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου.

"Θέλω να εξάρω τον επαγγελματισμό και το σωστό τρόπο του. Καταλήξαμε σε όλα τα ζητήματα για να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Καταλήξαμε σε μια συμφωνία και μένουν λεπτομέρειες. Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε και τυπικά τη λύση της συνεργασίας μας".

Για τα όσα λέγονται ότι θα έπρεπε να εξασκούσαν καλύτερο και περισσότερο έλεγχο στο Νίκο Νταμπίζα: "Υπογράφηκε ένα συμβόλαιο στη βάση συγκεκριμένων όρων εντολής. Υπογράφηκαν από το προηγούμενο συμβούλιο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν το ασπαζόμαστε. Είχαμε καθημερινή επαφή και έλεγχο και δεν θεωρώ ότι αυτά περί λευκής επιταγής είναι υπερβολές και πως δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ο σχεδιασμός και η στελέχωση του ρόστερ, ίσως να μην ήταν εκείνη που θα μας οδηγούσε στα αποτελέσματα. Ενδεχομένως να έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί και μας έφεραν εδώ".

Για το αν αντιλήφθηκε ο ίδιος ο Νίκος Νταμπίζας ότι έγιναν λάθη: "Δεν έχει σημασία τώρα. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι παρουσιάστηκε μια ανισορροπία. Εντοπίσαμε νωρίς το πρόβλημα και δεν μπορούσαμε να το λύσουμε στην πορεία".

Θυμίζουμε πως ο Νταμπίζας είχε διατελέσει 1,5 χρόνο Τεχνικός Διευθυντής και στον Παναθηναϊκό, έχοντας καταλυτική συμβολή στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας τη σεζόν 2013/14.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ