ΑΓΓΛΙΑ

Telegraph: "Ο Λάμπαρντ φαβορί για τον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας"

Ο Φρανκ Λάμπαρντ
Ο Φρανκ Λάμπαρντ Ⓒ 2021 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

Λίγους μήνες μετά την απομάκρυνσή του από την Τσέλσι ο Φρανκ Λάμπαρντ μοιάζει έτοιμος να επιστρέψει σε πάγκο ομάδας της Premier League, με την "Telegraph" να αποκαλύπτει πως είναι ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την Κρίσταλ Πάλας.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ βρίσκεται στο ταμείο ανεργίας από τον περασμένο Ιανουάριο, μετά την απόφαση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς να διακόψει τη συνεργασία μαζί του και να επιλέξει τον Τόμας Τούχελ για τον πάγκο της Τσέλσι, με τον νεαρό Άγγλο τεχνικό να βρίσκεται πάντως κοντά στο να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Η ομάδα που εμφανίζεται κάτι παραπάνω από θετική στο να εμπιστευτεί στον "Λαμπς" τις τύχες της είναι μία άλλη λονδρέζικη ομάδα, η Κρίσταλ Πάλας, με την "Telegraph" να αποκαλύπτει σε σημερινό δημοσίευμά της πως είναι αυτή τη στιγμή ο Νο 1 υποψήφιος για να διαδεχτεί τον Ρόι Χόντσον στο τιμόνι των αετών.

Ο 73χρονος Άγγλος τεχνικός καθοδηγεί την Πάλας από το 2017 αλλά στο φινάλε της σεζόν το συμβόλαιό του με το σύλλογο εκπνέει και οι διοικούντες την Πάλας αμφιταλαντεύονται για το αν θα του προτείνουν νέα συνεργασία ή θα πάνε σε άλλη λύση.

Σε περίπτωση που επιλέξουν το δεύτερο δρόμο, τότε σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα ο 42χρονος τεχνικός και κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Τσέλσι είναι στην pole position για να πάρει το χρίσμα, έχοντας προβάδισμα έναντι των Σον Ντάις (Μπέρνλι) και Έντι Χάουι (πρώην της Μπόρνμουθ).

Υπενθυμίζεται πως πριν βρεθεί στο τιμόνι της Τσέλσι το καλοκαίρι του 2019, ο Λάμπαρντ ήταν στον πάγκο της Ντέρμπι τη σεζόν 2018-2019 φτάνοντας με τα κριάρια μέχρι τον τελικό των play offs της Championship όπου έχασαν από την Άστον Βίλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ