ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τεχνικός διευθυντής Φορτούνα για Σιόβα: "Θέλουμε να τον κρατήσουμε, πέρυσι έπαιξε το 60%"

Ο Δημήτρης Σιόβας με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ
Ο Δημήτρης Σιόβας με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ PRINT SCREEN YOUTUBE

Κοντά στο να δώσουν τα χέρια βρίσκονται ο Δημήτρης Σιόβας με τη Φορτούνα Σιτάρντ, με τον τεχνικό διευθυντή της ολλανδικής ομάδας, Σιόερντ Αρς, να τονίζει πως οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν μαζί.

Ο Δημήτρης Σιόβας είναι έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Φορτούνα Σιτάρντ, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Την επιθυμία να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη σεζόν εξέφρασε και ο τεχνικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας, Σιόερντ Αρς, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Έλληνας στόπερ μπορεί να συνεισφέρει πολλά περισσότερα.

"Θέλει και θέλουμε. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τον πείσουμε. Πήγα στην Ελλάδα για να μιλήσω μαζί του και να του δείξω πόσο πολύ θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί. Υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους, αλλά φαίνεται θετικό για εμάς.

Την περασμένη σεζόν ο Δημήτρης ήταν σημαντικός, αν και έπαιξε μόνο το 60%. Φανταστείτε τι θα κάνει αν είναι απολύτως σε φόρμα, θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα".

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από την ολλανδική ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο, καταγράφοντας το διάστημα αυτό 12 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και ένα γκολ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ