ΑΕΚ

Τεχνική σύσκεψη κορυφής στην ΑΕΚ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την Πέμπτη (28/06) είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν και σήμερα (25/06) έγινε σύσκεψη κορυφής του Μαρίνου Ουζουνίδη και των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος – Αλλαγή στο πρόγραμμα των φιλικών.

Η ΑΕΚ πλέον μετρά αντίστροφα για το ξεκίνημα της δουλειάς για τη νέα σεζόν. Την Πέμπτη (28/06) είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση και η έναρξη της προετοιμασίας. Με εργομετρικά το πρωί και με πρώτη προπόνηση το απόγευμα.

Κι οι τελευταίες λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό της έναρξης της προετοιμασίας, έπεσαν σήμερα (25/06) στο τραπέζι, σε σύσκεψη κορυφής που έγινε στην ΑΕΚ, υπό τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Εβρίτης τεχνικός συζήτησε με τους συνεργάτες του και τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος, για όλα όσα αφορούν αυτές τις τέσσερις ημέρες που θα δουλέψει η αποστολή, πριν φύγει για το Κίελτσε στις 2 Ιουλίου.

Στο μεταξύ, προέκυψε και μια αλλαγή ως προς το ένα από τα δυο φιλικά που θα δώσει η ΑΕΚ στην Πολωνία. Στις 7 Ιουλίου, αντί για την Βιτορούλ, η Ένωση θα αντιμετωπίσει την Μιέτζ Λέγκνιτσα. Είναι πολωνική ομάδα, που φέτος ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία, καθώς τερμάτισε πρώτη στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Όσο για το δεύτερο φιλικό, αυτό θα γίνει κανονικά με την ΑΕΚ Λάρνακας, στις 13 Ιουλίου, δηλαδή την παραμονή της επιστροφής της αποστολής στην Αθήνα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ