ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τασουλής: "Θα αντάλλαζα τα πάντα για να έχω μία μέρα ξανά πίσω τον πατέρα μου"

Ο Χρήστος Τασουλής στο παιχνίδι του Αστέρα με τον Ολυμπιακό
Ο Χρήστος Τασουλής στο παιχνίδι του Αστέρα με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Τασουλής μίλησε στο podcast του Αστέρα, όπου αναφέρθηκε στο ποδόσφαιρο, αλλά και στον πατέρα του, ο οποίος τον έμαθε να παίζει.

Ιδιαίτερα συγκινητικός ήταν ο Χρήστος Τασουλής στο δεύτερο podcast του Αστέρα. Ο παίκτης των Αρκάδων μίλησε για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και πώς έμαθε να παίζει. Ακόμη αναφέρθηκε και στον πατέρα του, δηλώνοντας πως θα άλλαζε τα πάντα για να έχει μία μέρα ξανά μαζί του.

"Ο πατέρας μου είναι αυτός που με έμαθε να παίζω ποδόσφαιρο. Από μικρό παιδί η μητέρα μου με πίεζε να διαβάζω, ήταν κάτι που δεν μου άρεσε να κάνω. Αυτό όμως με βοήθησε στο μέλλον, είμαι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και μπορώ μετά το ποδόσφαιρο να χρησιμοποιήσω το πτυχίο μου και να εργαστώ ως γυμναστής αν θέλω.

Για μένα το ποδόσφαιρο είναι πολύ περισσότερο από ένα άθλημα, μου άρεσε πάντα να βγαίνω στη γειτονιά μου και να παίζω μπάλα. Μεγάλωσα στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στο συνοικισμό Κολοκοτρώνη. Τα απογεύματα κυρίως έπαιζα ποδόσφαιρο με τους φίλους μου στην πλατεία της γειτονιάς. Εκεί μπορώ να πω ότι έμαθα πάρα πολλά πράγματα για το ποδόσφαιρο και το πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι στη ζωή μου. Στη γειτονιά πάντα μαθαίνεις όσα δεν θα σου διδάξει μια ακαδημία.

Μαθαίνεις να αντιμετωπίζεις τη ζωή, μαθαίνεις να αντιμετωπίζεις μεγαλύτερους αντιπάλους, μαθαίνεις να επιβιώνεις σε βρώμικο παιχνίδι, μαθαίνεις να γυρνάς με ματωμένα γόνατα και κλαίγοντας στο σπίτι σου, μαθαίνεις να διεκδικείς το γήπεδο που θα παίξεις γιατί οι μεγαλύτεροι είναι αυτοί που σε διώχνουν για να παίξουν αυτοί.

Εμένα το ποδόσφαιρο με έμαθε πάρα πολλά. Είναι η ζωή μου, μ' έμαθε να επιβιώνεις στην αδικία, μία αδικία που αντιμετωπίζεις σ' όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Κάποια απ' αυτά είναι υλικά. Βέβαια, θα αντάλλασα όλες τις χαρές κι ό,τι χρήματα έχω πάρει από το άθλημα αυτό για να έχω μία μέρα ξανά πίσω τον πατέρα μου και να την περάσω μαζί του.

Από μικρός κόλλησα το μικρόβιο του ποδοσφαίρου από τον πατέρα μου, η μητέρα μου με πίεζε περισσότερο για να διαβάζω. Μπορώ να τους ευχαριστήσω πλέον και τους δύο" ανέφερε μεταξύ άλλων.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ