ΕΒΕΡΤΟΝ

Τάουνσεντ: "Μιμήθηκα τον πανηγυρισμό του Ρονάλντο ως ένδειξη σεβασμού σε αυτόν, είναι το είδωλό μου"

Ο Άντρος Τάουνσεντ μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έβερτον | 2 Οκτωβρίου 2021
Ο Άντρος Τάουνσεντ μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έβερτον | 2 Οκτωβρίου 2021 @2021 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Άντρος Τάουνσεντ ξεκαθάρισε πως δεν μιμήθηκε τον πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο για να τρολάρει τον CR7 όταν έβαλε γκολ εις βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά ως ένδειξη σεβασμού στον Πορτογάλο, που τον έχει ως ποδοσφαιρικό είδωλο.

Το γκολ του Άντρος Τάουνσεντ με τη φανέλα της Έβερτον κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συζητήθηκε έντονα, όχι μόνο επειδή χάρισε ένα βαθμό στους μπλε του Λίβερπουλ και έκοψε δύο από τους κόκκινους διαβόλους (1-1 το τελικό σκορ) αλλά και επειδή πανηγύρισε κάνοντας το άλμα του... Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κάποιοι έσπευσαν να πουν, να γράψουν και να σχολιάσουν πως επέλεξε τον πανηγυρισμό αυτόν για να τρολάρει τον CR7 όμως ο σκόρερ των ζαχαρωτών φρόντισε να τους κόψει τη φόρα, αφού με δηλώσεις του στη μεικτή ζώνη του Ολντ Τράφορντ υποστήριξε πως το έκανε ως ένδειξη σεβασμού, από τη στιγμή που ο Ρονάλντο είναι το είδωλό του.

"Kαμία ασέβεια. Αυτός ο τύπος είναι το είδωλό μου. Ήταν μία μορφή σεβασμού προς τον Ρονάλντο. Μεγάλωσα παρακολουθώντας τον Κριστιάνο, έχω ξοδέψει ώρες στις προπονήσεις για να εκτελέσω κινήσεις του.

Ίσως θα έπρεπε να προσπαθήσω περισσότερο με τον πανηγυρισμό επειδή δεν τον πέτυχα. Ήταν πάντως μία ένδειξη σεβασμού προς τον Κριστιάνο καθώς ήταν τιμή για μένα που βρισκόμουν στον ίδιο αγωνιστικό χώρο με εκείνον", δήλωσε χαρακτηριστικά ο μεσοεπιθετικός της Έβερτον.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ