ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ταμπάκης: "Ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Αμερική"

Ταμπάκης: "Ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Αμερική"

Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας που παραχωρήθηκε δανεικός από την Atlanta FC για την παρουσία του στην Αμερική αλλά και την μέχρι τώρα καριέρα του.

Εδώ και δέκα μέρες περίπου ο Αλέξανδρος Ταμπάκης βρίσκεται στην Αμερική υπογράφοντας το 3ετές συμβόλαιο του με την Atlanta FC με τους ιθύνοντες του συλλόγου να τον παραχωρούν ως δανεικό στην Charleston Battery από τη στιγμή που το 2017 θα μπουν στην MLS.

Στην Atlanta FC δεν ήθελαν με τίποτα ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας να δοθεί δανεικός εκτός συνόρων και για αυτό τον παραχώρησαν ως δανεικό στην Charleston με την οποία θα έχουν στενή συνεργασία.

Ο 23χρονος κίπερ από την προηγούμενη εβδομάδα ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της νέας του ομάδας και μάλιστα μίλησε στην ιστοσελίδα της Charleston Battery για την παρουσία του στην Αμερική και το όνειρο που κυνηγάει στην δεύτερη πατρίδα του.

Ταμπάκης: "Ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Αμερική"

Αρχικά ο Ταμπάκης αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό λέγοντας:
"Ήθελα να φύγω, πρώτα απ' όλα, επειδή ήθελα να πάω κάπου να παίξω. Ήξερα ότι θα είναι καλύτερα και για τους δυο, και την ομάδα και εμένα".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ντεμπούτο που είχε κάνει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε ηλικία 19 ετών κόντρα στον Παναιτωλικό στις 22/04/2012, σε ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών, όπου είχε αντικαταστήσει τον Κοτσόλη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης:

"Ήμουν ο νεότερος ποδοσφαιριστής και δεν πήρα τις ευκαιρίες που θα ήθελα για να παίξω επειδή υπήρχαν αρκετοί παίκτες αλλά και γκολκίπερ πιο έμπειροι από μένα". Και συνέχισε λέγοντας για το τι του είχε πει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης:

"Αλλά ο προπονητής μας είπε πριν το ματς ότι αν πήγαιναν όλα καλά θα με έβαζε να παίξω. Ήμουν άτυχος όμως επειδή δεν υπήρχαν καθόλου φίλαθλοι. Αυτό ήταν το χειρότερο πράγμα".

Ταμπάκης: "Ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Αμερική"

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε την παρουσία του στη Νίκη Βόλου και την περιπέτεια που πέρασε με την ομάδα που αποχώρησε στα μέσα της σεζόν:

"Έπαιξα στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια και ήταν πολύ καλά επειδή παίξαμε και κόντρα στις καλύτερες ομάδες (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός), τους μεγάλους αντιπάλους του Παναθηναϊκού". Είπε αρχικά και πρόσθεσε :
"Οι περισσότεροι ήμασταν νεαροί ποδοσφαιριστές και ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για όλα τα παιδιά. Αλλά τα πήγα καλά. Όλοι μου είπαν ότι τα πήγα καλά και αυτό πιστεύω και εγώ".

Και συμπλήρωσε αναφερόμενος στον τραυματισμό του στο δάχτυλο αλλά και την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα: "Επρόκειτο να επανέλθω και πάλι αλλά η ομάδα αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Οπότε στάθηκα άτυχος".

Στη συνέχεια του άρθρου υπάρχει μια αναφορά στους άλλους γκολκίπερ του συλλόγου παρουσίαση των χαρακτηριστικών τους με τον Έλληνα κίπερ να σχολιάζει για τον εαυτό του: "Είμαι λίγο απ' όλα, έχω το δικό μου στυλ".

Η πρώτη μίνι συνέντευξη του Αλέξανδρου Ταμπάκη στην ιστοσελίδα της νέας του ομάδας έκλεισε με μια κουβέντα για την παρουσία του στην Αμερική με τον πρώην πορτιέρο του Παναθηναϊκού να σημειώνει: "Είναι και πατρίδα μου, είμαι μισός-Έλληνας, μισός-Αμερικάνος. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ".

Ταμπάκης: "Ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Αμερική"
Ταμπάκης: "Ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Αμερική"
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ