ΚΟΣΜΟΣ

Ταϊλάνδη: Δολοφονικό χτύπημα με αγκωνιά από παίκτη σε αντίπαλο, χρειάστηκαν 24 ράμματα να κλείσει η πληγή

Ταϊλάνδη: Δολοφονικό χτύπημα με αγκωνιά από παίκτη σε αντίπαλο, χρειάστηκαν 24 ράμματα να κλείσει η πληγή
PRINTSCREEN

Αδιανόητο περιστατικό σε αγώνα στην Ταϊλάνδη, με έναν ποδοσφαιριστή να ρίχνει εν ψυχρώ αγκωνιά σε αντίπαλό του επειδή νόμιζε ότι είχε πάει να του βάλει τρικλοποδιά εκτός φάσης. Χρειάστηκαν τελικά 24 ράμματα για να κλείσει η πληγή στο "θύμα".

Ο ορισμός του αντιαθλητικού χτυπήματος. Μία φάση που όχι απλώς δεν έχει θέση σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, αλλά οριακά υπάρχει χώρος για τέτοιο χτύπημα σε αγώνες UFC. Αυτό μπορεί να πει κάποιος βλέποντας τι συνέβη σε αγώνα ποδοσφαίρου σε Ταϊλάνδη.

Με το παιχνίδι να οδεύει προς το τέλος του, ο Αϊτσαρέτ Νοϊτσαμπούν εκνευρίστηκε επειδή θεώρησε ότι ο αντίπαλό του, Σουπασάν Ρουανγκσουπανιμίτ πήγε να του βάλει τρικλοποδιά εκτός φάσης. Αποτέλεσμα ήταν να τον πλησιάσει απειλητικά και να τον χτυπήσει με τον αριστερό αγκώνα στο πρόσωπο, στέλνοντάς τον στο χορτάρι. Συνέπεια όλων αυτών ήταν να αποβληθεί - και ακολούθως να λυθεί το συμβόλαιό του από την ομάδα του που, Μπανγκόνγκ FC. Όσο για τον αντίπαλό του; Σύμφωνα με δημοσιεύματα άνοιξε το άνω χείλος του και χρειάστηκαν 24 ράμματα για να κλείσει η πληγή.

Δείτε το VIDEO με το δολοφονικό χτύπημα του Νοϊτσαμπούν. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρή εικόνα:

TAGS ΚΟΣΜΟΣ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ