ΠΑΟΚ

Τα "θέλω" του Βιεϊρίνια

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Βιεϊρίνια EUROKINISSI SPORTS

Η μεταγραφή ενόςποιοτικού αριστερού μπακ θα απελευθέρωνε τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Βεϊρίνια. Ο Πορτογάλος ποτέ δεν έκρυψε ότι θέλει να αγωνίζεται ως προωθημένος.

Ο Βεϊρίνια ποτέ δεν έκρυψε ότι θέλει να αγωνίζεται ως προωθημένος. Αυτό είναι δεδομένο και είναι προς τιμήν του το γεγονός ότι όταν παρουσιάστηκε ανάγκη έδωσε τον καλύτερο του εαυτό αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Στον προγραμματισμό του Ραζβάν Λουτσέσκου για την άμυνα του ΠΑΟΚ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ο Πορτογάλος λογίζεται ξανά, ως ο βασικός αριστερός μπακ του "Δικεφάλου". Ωστόσο ο Ρουμάνος, αρχικά τουλάχιστον, υπολόγιζε ότι δεύτερος πίσω από τον αρχηγό του θα ήταν ο Δημήτρης Γιαννούλης που θα επέστρεφε από το δανεισμό του από τον Ατρόμητο.

Η απόφαση να μην διακοπεί ο δανεισμός του νεαρού Γιαννούλη στον Ατρόμητο, που ήταν εξαρχής διετής, διαφοροποιεί τα πλάνα του προπονητή του ΠΑΟΚ, χωρίς για την ώρα να αλλάζει ο βασικός σχεδιασμός που μονιμοποιεί την οπισθοχώρηση του Βιεϊρίνια.

Η αλήθεια είναι ότι ο αρχηγός και MVP φέτος του ΠΑΟΚ θα "τρίβει τα χέρια του" από ικανοποίηση σε περίπτωση που το καλοκαίρι αποκτηθεί ένας ποιοτικός αριστερός μπακ, που θα του επιτρέψει να ξαναγίνει εξτρέμ.

Κάτι τέτοιο ωστόσο για την ώρα δεν φαίνεται στον ορίζοντα, εκτός και αν η αλλαγή της απόφασης για το Γιαννούλη επιφέρει μεγάλη ανατροπή. Αν δηλαδή αντί του νεαρού στο ρόστερ του ΠΑΟΚ προστεθεί ένας ποιοτικός ακραίος αμυντικός, που θα είναι αυτός που θα είναι η βασική επιλογή του Λουτσέσκου και θα απελευθερώσει το Βιεϊρίνια.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ