EURO 2020

Τα πρώτα λόγια του Έρικσεν αφού συνήλθε: "Γαμώτο, είμαι μόλις 29 χρονών"

Ο Κριστιάν Έρικσεν με τη φανέλα της εθνικής Δανίας
Ο Κριστιάν Έρικσεν με τη φανέλα της εθνικής Δανίας PHOTO CREDITS: ASSOCIATED PRESS

Ο Γιανς Κλίνεφελντ, ένας εκ των ιατρών που συμμετείχαν στη διάσωση του Έρικσεν, αποκάλυψε ποια ήταν τα πρώτα λόγια του Έρικσεν, αφού ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Ο Γερμανός ιατρός, Γιανς Κλίνεφελντ, ένας από τα μέλη του ιατρικού επιτελείου που διέσωσαν τον Κριστιάν Έρικσεν από χειρότερες περιπέτειες, μίλησε στο Γερμανικό "Funke Medeingruppe" για τις συγκινητικές στιγμές που έζησε, αφού ο Δανός μεσοεπιθετικός, "επέστρεψε" στη ζωή.

Ο Έρικσεν, παρά το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, κάτι που ανέφερε σε συζητήσεις του με τον μάνατζέρ του.

Παράλληλα, ο Κλίνεφελντ, αναφέρθηκε στα πρώτα λόγια του Έρικσεν, αμέσως μετά το σοκ που του προκάλεσαν με τον απινιδωτή, ο οποίος είχε συνειδητοποιήσει πλήρως τι είχε συμβεί.

Συγκεκριμένα, ο Κλίνεφελντ ανέφερε για το περιστατικό με τον Έρικσεν: "Μετά από 30 δευτερόλεπτα (μετά τη χρήση του απινιδωτή) άνοιξε τα μάτια του και μπορούσα να του μιλήσω".

"Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή. Σε τέτοια επείγοντα περιστατικά στην καθημερινή ζωή, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι λιγότερες".

Για το ποια ήταν τα πρώτα λόγια του Έρικσεν, ο Κλίνεφελντ ανέφερε ότι ήταν η εξής φράση: "Γαμώτο, είμαι μόλις 29 χρονών".

TAGS EURO 2020 ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ