ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τα προγνωστικά του Μουρίνιο για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Manchester United manager Jose Mourinho stands on the sideline during the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Μουρίνιο (AP PHOTO/TIM IRELAND)

Εκτιμήσεις για τις ομάδες που θα περάσουν στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας έκανε ο Ζοζέ Μουρίνιο. Δείτε τις επιλογές του. (VIDEO)

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έδωσε τα προγνωστικά του για το Παγκόσμιο Κύπελλο που αρχίζει στις 14 Ιουνίου. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστήριξε ότι η Αγγλία θα επικρατήσει του Βελγίου στον μεταξύ τους αγώνα για το γκρουπ G (εκεί βρίσκονται και οι Παναμάς - Τυνησία) και ότι θα τερματίσει πρώτη.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το ζευγάρι Ισπανία - Πορτογαλία, δεν... ψήφισε την πατρίδα του και έχρισε ως φαβορί για τη νίκη τους Ισπανούς. "Είμαι Πορτογάλος, αλλά πιστεύω ότι θα τερματίσουν δεύτεροι στον όμιλο" ανέφερε ο 55χρονος τεχνικός.

Σύμφωνα με τον Μουρίνιο η Ουρουγουάη θα επικρατήσει των Ρώσων, ενώ ανέφερε ότι πρωτιά θα καταλάβουν οι Γαλλία, Αργεντινή, Βραζιλία, Γερμανία και Σενεγάλη. Δείτε στο παρακάτω video τις επιλογές του "Special One"...

(AP Photo/Tim Ireland)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ