ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα πλέι οφ τούς περιμένουν!

Τα πλέι οφ τούς περιμένουν!

Ανατροπή και πρόκριση στα πλέι οφ σε Europa League και Europa Conference League ψάχνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης. Με 0% γκανιότα και πάνω από 460 αγορές με σούπερ αποδόσεις οι τρεις ευρώ – μονομαχίες των ελληνικών ομάδων από την Interwetten.gr!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και ψάχνουν ανατροπή επί Σλόβαν Μπρατισλάβας, Σλάβια Πράγας και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα, με στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ σε Europa League και Europa Conference League.

Η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα και πάνω από 460 αγορές με σούπερ αποδόσεις τις τρεις ευρώ - μονομαχίες των ελληνικών ομάδων, οι οποίες και κρίνουν το μέλλον τους εκτός συνόρων για τη φετινή σεζόν.

Μείνε Cool και παίξε Live! Interwetten.gr! 21+

Στο 2,40 το «διπλό» του Ολυμπιακού στη Μπρατισλάβα και η πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League (Πέμπτη 11/08, 21:30) από την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει και πάνω από 160 αγορές για έναν αγώνα στον οποίο, σε περίπτωση πρόκρισης, ο πρωταθλητής Ελλάδας θα έχει εξασφαλίσει θέση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στο 2,40 ο «άσος» του Παναθηναϊκού κόντρα στη Σλάβια (11/08, 20:30) και στο 24,00 το ακριβές σκορ 3-0 και πρόκριση για τους Πράσινους από την Interwetten.gr, μαζί με πάνω από 140 αγορές.

Στο 2,05 ο «άσος» του Άρη κόντρα στη Μακάμπι (11/08, 21:00) και στο 17,00 το ακριβές σκορ 3-0 και πρόκριση για τους Κίτρινους στα πλέι οφ του Europa Conference League από την Interwetten.gr, μαζί με πάνω από 140 αγορές.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet! 21+

Η Interwetten.gr, όμως, δεν μένει μόνο στα ευρωπαϊκά, αφού προσφέρει αποδόσεις και για την ελληνική Super League: Ποιες ομάδες θα τερματίσουν στην πρώτη τετράδα (συμπεριλαμβανομένων και των playoffs), ποιες ομάδες θα τερματίσουν στην πρώτη εξάδα (στη κανονική περίοδο), αλλά και ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο, με φαβορί τον πρωταθλητή Ολυμπιακό (1,50), ενώ ακολουθούν ΠΑΟΚ (5,00), ΑΕΚ (6,25) και Παναθηναϊκός (9,50).

Συν τοις άλλοις, Interwetten.gr προσφέρει από τώρα και αποδόσεις για την κατάκτηση του Κυπέλλου! Φαβορί ο Ολυμπιακός (3,00) και αουτσάιντερ ο ΠΑΟΚ (3,60), η ΑΕΚ και ο Κυπελλούχος Παναθηναϊκός (από 5,50 έκαστος).

Το μέλλον της Interwetten.gr είναι εδώ!

Η Interwetten.gr κάνει την διαφορά με τις προσφορές της και βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της, με γνώμονα τα «θέλω» των πελατών της και της αγοράς.

Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Η Interwetten.gr, λοιπόν, κάνει το παραπάνω βήμα και, μεταξύ πολλών άλλων, προσφέρει τα εξής:

  • Έξτρα αγορές σε όλα τα κορυφαία γεγονότα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (400+ ποδόσφαιρο, 150+ μπάσκετ).
  • Αγορές με 0% γκανιότα* σε επιλεγμένους αγώνες.
  • Combo bets σε επιλεγμένους αγώνες και σε όλους τους ελληνικούς αγώνες ποδοσφαίρου (corner, cards/bookings).
  • Αγορές scorer σε όλους του ελληνικούς αγώνες.
  • Νέες αγορές σε μακροχρόνια στοιχήματα.
  • Αγορές παικτών σε σημαντικούς αγώνες μπάσκετ ελληνικών ομάδων.
  • Combo bets σε σημαντικούς αγώνες μπάσκετ ελληνικών ομάδων.
  • Αγορές παικτών σε όλους τους αγώνες του NBA.
  • Προσφορά παιχνιδιών ESports (FIFA)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ