ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα κρίσιμα ραντεβού του Αλαφούζου με Πιεμπονγκσάντ και Νταμπίζα

Τα κρίσιμα ραντεβού του Αλαφούζου με Πιεμπονγκσάντ και Νταμπίζα

Η τελική απάντηση στον Δώνη και το ραντεβού με τον Πιεμπονγκσάντ θα φιξαριστούν μετά την επιστροφή του Γιάννη Αλαφούζου στην Αθήνα.

Όσο και να προσπαθεί να απεμπλακεί, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι υποχρεωμένος να ασχοληθεί ξανά με τα πιο σημαντικά ζητήματα του Παναθηναϊκού. Την πρόσληψη του νέου προπονητή και την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ.

Ο Αλαφούζος θα κληθεί να εγκρίνει τη συμφωνία του Νίκου Νταμπίζα με τον Γιώργο Δώνη, μετά τις αυξημένες απαιτήσεις που προέβαλε ο 48χρονος προπονητής στο ραντεβού της Πέμπτης (31/5). Ο εφοπλιστής θεωρεί τον Δώνη ως τον κατάλληλο για να προπονήσει τον Παναθηναϊκό, όμως δεν είναι βέβαιο ότι θα αποδεχτεί την αμοιβή που δεν ταιριάζει με το "Μνημόνιο" που εφαρμόζει.

Επίσης, ο Αλαφούζος θα συναντηθεί ξανά με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Ο Ταϊλανδός θα έρθει στην Αθήνα για να ενημερωθεί για τους ελέγχους που διενεργούν οι συνεργάτες του στην ΠΑΕ και να έχει επαφές με κυβερνητικά στελέχη για άλλες δραστηριότητες. Ωστόσο, έτσι και αλλιώς η είσοδος της "Pan Asia" στην ΠΑΕ θα ξεκαθαρίσει στα μέσα Ιουνίου, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών που προβλέπει το Μνημόνιο Συναντίληψης.

Οι συναντήσεις του Αλαφούζου θα πραγματοποιηθούν άμεσα, όταν ο εφοπλιστής γυρίσει από το εξωτερικό όπου έχει μεταβεί. Η επιστροφή του στην Ελλάδα αναμένεται σήμερα το απόγευμα από τη Νορβηγία και εν συνεχεία θα συναντηθεί με τους Νταμπίζα και Πιεμπονγκσάντ. Μέχρι τότε, τα ανοιχτά ζητήματα θα "παγώσουν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ