ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα είχε και με τον Ευαγγέλου ο Άλτμαν για τον τραυματισμό του

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η κακή στιγμή τα έφερε έτσι ώστε ο Όμρι Άλτμαν να τραυματιστεί σοβαρά στην τελευταία φάση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μια φάση που θα μπορούσε να μην είχε γίνει όπως έλεγε ο Ισραηλινός λίγες ώρες αργότερα.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Όμιρ Άλτμαν είχε ραντεβού με την ατυχία καθώς τραυματίστηκε σοβαρά και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες.

Ο ίδιος έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με δάκρυα στα μάτια ενώ αποχώρησε από το "Γ. Καραϊσκάκης" συνοδευόμενος από τη γυναίκα του που πήγε άρον άρον στο γήπεδο για να τον πάρει και να αποχωρήσουν μαζί ενώ τους συνόδευε και ο γιατρός της ομάδας.

Ο Άλτμαν αφού ηρέμησε λίγο και σε συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τα είχε και με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Ευαγγέλου και το γεγονός ότι ο τραυματισμός του ήρθε ενώ θα έπρεπε το ματς να είχε λήξει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο διαιτητής του αγώνα είχε δώσει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις και το φάουλ το οποίο προηγήθηκε του κόρνερ και του τραυματισμού εκτελέστηκε στο 4:03'' ενώ η μπάλα κατέληξε κόρνερ στο 4:10'' και η εκτέλεση του από τον Φορτούνη ήταν στο 4:26'' με τον τραυματισμό του Άλτμαν να έρχεται έξι δευτερόλεπτα αργότερα και συγκεκριμένα στο 4:32''.

Ο Ισραηλινός ρωτούσε με απορία τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αν είχε λήξει το ματς και γιατί ο διαιτητής της αναμέτρησης κράτησε παραπάνω χρόνο απ' όσο είχε υποδείξει ο τέταρτος ρέφερι της αναμέτρησης.

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Αναφορικά με την επέμβαση στο δεξί γόνατο του Άλτμαν αυτή θα γίνει τις επόμενες ώρες, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή και το πιθανότερο σενάριο θέλει τον επιθετικό του Παναθηναϊκού να περνάει την Πέμπτη την πόρτα του χειρουργείου.

Το καλό για τον Ισραηλινό τεχνικό ήταν πως το δεξί γόνατο του δεν είχε πρηστεί τόσο πολύ όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ