ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Τα τρία videos της Παρί για την πρώτη ημέρα του Μέσι στο Παρίσι

Ο Λιονέλ Μέσι βάζει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Λιονέλ Μέσι βάζει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί Σεν Ζερμέν PRINT SCREEN YOUTUBE

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Λιονέλ Μέσι μέχρι το 2023, η Παρί Σεν Ζερμέν ανέβασε τρία videos μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media για την πρώτη ημέρα του Αργεντινού στην Πόλη του Φωτός.

Η 10η Αυγούστου 2021 είναι μία ιστορική ημερομηνία για τον Λιονέλ Μέσι αφού είπε "Καληνύχτα Βαρκελώνη" και μέσα σε λίγες ώρες αναφώνησε "Καλημέρα Παρίσι", με την Μπαρτσελόνα να αντιπροσωπεύει πλέον τον ένδοξο παρελθόν του Pulga και την Παρί να είναι από εδώ και πέρα το παρόν και το μέλλον του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μάλιστα, την πρώτη ημέρα του Αργεντινού σούπερ σταρ στο νέο του σπίτι, η Παρί φρόντισε να την καταγράψει με ιδιαίτερο τρόπο, καταγράφοντας κάθε κίνησή του από την ώρα που ξεκίνησε από τη Βαρκελώνη με προορισμό το Παρίσι.

Και φυσικά τα όσα ακολούθησαν με το που πάτησε το πόδι του στην Πόλη του Φωτός. Οι Γάλλοι το έσπασαν μάλιστα σε αρκετά κομμάτια. Το πρώτο δείχνει την άφιξή του και την αποθέωση, το δεύτερο επικεντρώνεται στα ιατρικά τεστ για λογαριασμό της ομάδας του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και το τρίτο είναι από τη στιγμή που γνωρίζει τους νέους του συμπαίκτες, τον Ποτσετίνο και βάζει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Δείτε τα τρία videos της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Μέσι:

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ