PREMIER LEAGUE

Τα δημοσιεύματα για τη σύλληψη παίκτη της Premier League με την κατηγορία της παιδοφιλίας

Τα δημοσιεύματα για τη σύλληψη παίκτη της Premier League με την κατηγορία της παιδοφιλίας

Η είδηση της σύλληψης άσου της Premier League με την κατηγορία της παιδοφιλιας έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο αγγλικό ποδόσφαιρο, με αρκετά ΜΜΕ στο Νησί και όχι μόνο να αφιερώνουν μεγάλη έκταση στο θέμα χωρίς να κατονομάζουν τον ποδοσφαιριστή.

Η αποκάλυψη για τη σύλληψη ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Premier League με την κατηγορίας της τέλεσης σεξουαλικών αδικικημάτων εις βάρος παιδιών έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στο Νησί, με το θέμα να έχει πάρει μεγάλη έκταση.

Θέμα που πήρε μάλιστα ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις μετά από την ανακοίνωση της Έβερτον που ενημέρωσε για την αποβολή παίκτη της από την πρώτη ομάδα, εν αναμονή έρευνας της αστυνομίας, με αρκετά ΜΜΕ να συνδέουν το συμβάν αυτό με την επίμαχη σύλληψη στην οποία προχώρησαν στα τέλης της περασμένης εβδομάδας οι Αρχές.

Η Mirror ήταν το μέσο που αποκάλυψε την είδηση της σύλληψης του ποδοσφαιριστή την Παρασκευή, με την Έβερτον να βγάζει ανακοίνωση την Δευτέρα και να πυροδοτεί μπαράζ δημοσιευματών, χωρίς πάντως κάποιο εξ αυτών να κατονομάζει τον παίκτη.

"Παίκτης της Premier League συνελήφθη με την κατηγορία σεξουαλικών αδικημάτων σε παιδιά. Ο ποδοσφαιριστής, διεθνής με την εθνική Ανδρών της πατρίδας του, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα από τις αστυνομικές αρχές και τιμωρήθηκε από το σύλλογό του καθώς η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνές της", αναφέρει η Mirror ενώ η Telegraph γράφει τα εξής:

"Ο παίκτης, που η Telegraph δεν μπορεί να κατονομάσει για νομικούς λόγους, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα από την αστυνομία του Μάντσεστερ και αφέθηκε ελεύθερος μετά από εγγύηση που κατέβαλε".

Το δημοσίευμα της Mirror που αποκάλυψε τη σύλληψη του ποδοσφαιριστή
Το δημοσίευμα της Mirror που αποκάλυψε τη σύλληψη του ποδοσφαιριστή
Το δημοσίευμα της Telegraph
Το δημοσίευμα της Telegraph

Για σύλληψη ενός παίκτη της Premier League με την κατηγορία για παιδοφιλία κάνει λόγο και το Sky Sports με δημοσίευμά του ενώ η ισπανική Marca δίνει στη δημοσιότητα ακόμα περισσότερα στοιχεία αναφορικά με την ταυτότητα του κατηγορούμενου για τα παραπάνω αδικήματα, κάνοντας λόγο για 31χρονο παίκτη της Premier League και παντρεμένο.

Το δημοσίευμα του Sky Sports
Το δημοσίευμα του Sky Sports
Το δημοσίευμα της Marca
Το δημοσίευμα της Marca
TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΒΕΡΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ