ΕΛΛΑΔΑ

Τα δεδομένα για το Ατρόμητος - ΑΕΚ και τους ημιτελικούς του Κυπέλλου

Τα δεδομένα για το Ατρόμητος - ΑΕΚ και τους ημιτελικούς του Κυπέλλου
INTIME SPORTS

Οι πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής των τριών παιχνιδιών που θα χρειαστεί να οριστούν εκ νέου μετά την ταυτόχρονα απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων και την αναβολή του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Η αναβολή των δύο ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet και η απόρριψη της έφεσης της ΑΕΚ για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο ήταν δύο σχεδόν ταυτόχρονα γεγονότα.

Αναγκαστικά τα τρία αυτά ματς θα πρέπει να οριστούν εκ νέου από την ΕΠΟ και τη Super League αντίστοιχα, σε βολικές και ελεύθερες ημερομηνίες.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα και επειδή η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος φτάνει στο τέλος της το ΑΕΚ - Ατρόμητος έχει μια προτεραιότητα, καθώς θα πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία πριν από την έναρξη των playoffs. Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα οριστεί στις 8 ή 9 Μαρτίου. Το ίδιο διήμερο θα διεξαχθεί, εκτός απροόπτου, και ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ της Λαμίας και του ΠΑΟΚ.

Αντιθέτως το Ολυμπιακός - ΑΕΚ, που θα κρίνει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου, οδεύει προς τη Μεγάλη Εβδομάδα. Στις 12 Απριλίου ενδεχομένως, δηλαδή τη Μεγάλη Τετάρτη.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ