VIRAL

Σύζυγος Τιάγκο Σίλβα: "Βέρνερ είσαι ο καλύτερος, σε αγαπώ"

Chelsea's Timo Werner celebrates after scoring the opening goal during the Champions League Group E soccer match between Chelsea and Rennes at Stamford Bridge, London, England, Wednesday Nov. 4, 2020. (Clive Rose/Pool via AP)
Chelsea's Timo Werner celebrates after scoring the opening goal during the Champions League Group E soccer match between Chelsea and Rennes at Stamford Bridge, London, England, Wednesday Nov. 4, 2020. (Clive Rose/Pool via AP) @ 2020 CLIVE ROSE/ASSOCIATED PRESS

Μόλις μία εβδομάδα και ένα γκολ χρειάστηκε για να αλλάξει γνώμη για τον Τίμο Βέρνερ η σύζυγος του Τιάγκο Σίλβα, η οποία άφησε στην άκρη την αυστηρή κριτική και αποθέωσε μέσω Instagram τον Γερμανό επιθετικό των μπλε (VIDEO).

Πόση απόσταση χωρίζει την έντονη αμφισβήτηση προς ένα πρόσωπο με την απόλυτη αποθέωση για το ίδιο άτομο; Όση περίπου και η χιλιομετρική απόσταση μεταξύ Μαδρίτης και Λονδίνου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Τίμο Βέρνερ και η αντιμετώπιση της οποίας έτυχε από την Μπέλε Σίλβα, σύζυγο του συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Τιάγκο Σίλβα.

Ο Γερμανός δεν τα είχε πάει καλά στον πρώτο ημιτελικό του Champions League με αποκορύφωμα την τεράστια χαμένη ευκαιρία του στο 10ο λεπτό όπου νικήθηκε σε μοναδικό τετ α τετ με τον Κουρτουά, με την ιδιαίτερα δραστήρια στα social media Μπέλε Σίλβα να καταφέρεται εναντίον του, αναφερόμενη σε έναν παίκτη που δεν... ήθελε να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Μία εβδομάδα αργότερα, ο Βέρντερ εξιλεώθηκε για εκείνη τη φάση αφού άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Τόμας Τούχελ στη ρεβάνς του "Στάμφορντ Μπριτζ" με τους μερένγκες, με την Μπέλε Σίλβα να βγάζει το γλυκό της πρόσωπο, αφιερώνοντας μελιστάλαχτα λόγια για τον πρώην φορ της Λειψίας.

"Βέρνερ, πολύ καλός! Για αυτό το πράγμα μιλώ. Είσαι ο καλύτερος φίλος μου, σε αγαπώ", ήταν το μήνυμά της μέσω της σελίδας της στο Instagram μετά το 1-0 της Τσέλσι με την κεφαλιά του Βέρνερ, για να ξεσπάσει στο φινάλε της αναμέτρησης σε ουρανομήκεις πανηγυρισμούς για να γιορτάσει την πρόκριση της ομάδας του δυτικού Λονδίνου στον τελικό του Champions League όπου θα συναντήσει στις 29 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη την Μάντσεστερ Σίτι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2020 Clive Rose/Associated Press

TAGS VIRAL ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ