ΓΙΟΥΡΟ QUIZ

ΓΙΟΥΡΟ Quiz: Όσα ζήσαμε στο δεύτερο παιχνίδι με τον Πέτρο Πολυχρονίδη

ΓΙΟΥΡΟ Quiz: Όσα ζήσαμε στο δεύτερο παιχνίδι με τον Πέτρο Πολυχρονίδη

Το πρώτο online live τηλεπαιχνίδι συνεχίστηκε με το δεύτερο ΓΙΟΥΡΟ QUIZ και παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Μετά την πρεμιέρα του ΓΙΟΥΡΟ QUIZ την ημέρα της πρεμιέρας του Euro 2020, το πρώτο online live τηλεπαιχνίδι που διεξάγεται σε συνεργασία με την BWIN συνεχίστηκε την Τετάρτη 16 Ιουνίου. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης πήρε ξανά τη θέση του παρουσιαστή και υποδέχθηκε διαδικτυακά τους ποδοσφαιρόφιλους που ήταν έτοιμοι να απαντήσουν σε 10 ερωτήσεις για την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο νικητής και οι φιναλίστ που πάνε τελικό

Νικητής του QUIZ αναδείχθηκε ο κέρδισε ο tamas_panzer, ο οποίος είχε εξασφαλίσει μια θέση στον μεγάλο τελικό από το προηγούμενο ΓΙΟΥΡΟ QUIZ. Αυτή τη φορά βγήκε πρώτος και κέρδισε το Huawei P Smart 2021 προσφορά της εταιρείας HUAWEI. Μια θέση στον μεγάλο τελικό του ΓΙΟΥΡΟ QUIZ την Παρασκευή 7 Ιουλίου, εκεί όπου τους περιμένει ένα πολύ μεγάλο δώρο από την BWIN κέρδισαν οι ΟΜΕΡ, Tasosxam, James Z, ChristheGod και Ο Μπαμπας.

Πάμε να δούμε τι έγινε στο δεύτερο ΓΙΟΥΡΟ QUIZ. Για όσους δεν το παρακολούθησαν live είναι μια καλή ευκαιρία να τεστάρετε τις γνώσεις σας και να προθερμανθείτε για το επόμενο quiz.

Τη βαθμολογία με τους 100 πρώτους του quiz μπορείτε να τη βρείτε στο play.sport24.gr

Επόμενο ΓΙΟΥΡΟ QUIZ στο SPORT24 την Δευτέρα 21/06 στις 21:00. Οι συμμετοχές θα ανοίξουν την Παρασκευή με νέο κείμενο που θα βρεις στο SPORT24.

Δείτε εδώ τους όρους και τις προϋποθέσεις για τον διαγωνισμό που είχαμε στο πρώτο τηλεπαιχνίδι.

TAGS ΓΙΟΥΡΟ QUIZ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ