ΑΕΛ

Σύνθημα Νταβέλη για την ΑΕΛ: "Ο στόχος μας ήταν, είναι και παραμένει ένας, η άνοδος"

Ο Αχιλλέας Νταβέλης
Ο Αχιλλέας Νταβέλης EUROKINISSI SPORTS

Σε δείπνο που παρέθεσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Αχιλλέας Νταβέλης, τόνισε ότι στόχος της ομάδας παραμένει η άνοδος στη Super League.

Η ΑΕΛ είναι στην τρίτη θέση του Α’ Ομίλου της Super League 2 και διεκδικεί ένα από τα δύο εισιτήρια της κατηγορίας για την άνοδο. Σε δείπνο που παρέθεσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Αχιλλέας Νταβέλης, τόνισε ότι στόχος της ομάδας παραμένει η επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

"Να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά, να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι και αισιόδοξοι. Διανύσαμε έξι μήνες υπέροχους, δημιουργικούς. Έξι μήνες που μας έδωσαν τις βάσεις να διεκδικήσουμε το όνειρο. Ο στόχος μας ήταν, είναι και παραμένει ένας. Η άνοδος. Θέλω να είστε απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο. Να είστε απόλυτα αλληλέγγυοι. Όλοι για έναν και ένας για όλους.

Κανένας δεν έχει δικαίωμα αυτή την υπέροχη οικογενειακή ατμόσφαιρα που έχουμε χτίσει να τη διασαλεύσει, να τη διαταράξει. Αυτή την ατμόσφαιρα, αυτή την αλληλεγγύη, αυτή την ενότητα και αυτή την καθαρότητα που έχει αυτή η ομάδα έχετε χρέος όλοι σας να τη διατηρείτε ως κόρη οφθαλμού.

Μαθαίνουμε από τα λάθη του παρελθόντος, χτίζουμε πάνω στα λάθη μας κανόνες και διαδικασίες, ώστε να μην επαναληφθούν. Η διοίκηση είναι δίπλα σας, όχι με διάθεση τιμωρητική, ποτέ. Είναι δίπλα σας για να στηρίζει το έργο και τις προσπάθειές σας.

Ήμασταν από την πρώτη στιγμή δίπλα σας και το ξέρετε, λύνοντας πολλά προβλήματα και θα συνεχίσουμε να είμαστε, φροντίζοντας να μην ξαναζήσετε την αδικία του τελευταίου αγώνα".

TAGS ΑΕΛ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ