ΤΟΥΡΚΙΑ

Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι υπό την επήρεια αλκοόλ για τα πυρά στην τουρκική ομοσπονδία

Η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου
Η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου PRINT SCREEN

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε δύο υπόπτους για την επίθεση στα γραφεία της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, η οποία συνελήφθησαν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η είδηση ότι έγινε επίθεση στα γραφεία της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου με πυροβολισμούς σόκαρε το τουρκικό ποδόσφαιρο, ωστόσο η τουρκική αστυνομία έδρασε γρήγορα, καθώς συνέλαβε δύο ύποπτους, όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο NTV Spor.

Ο Τούρκος υπουργός εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού έκανε μια δήλωση στην οποία αναφέρθηκε στις συλλήψεις, τονίζοντας ότι υπήρχαν 11 (και όχι επτά πυροβολισμοί) και πέντε εξ αυτών πήγαν στο κτίριο.

"Καταρχήν σας ευχόμαστε να είστε καλά. Εκτιμούμε ότι υπήρξαν 11 πυροβολισμοί από το έδαφος σε κοντινή απόσταση. Και υπήρξαν 5 χτυπήματα στο κτίριο. Σε λίγη ώρα έπιασαν τους ύποπτους αυτού του περιστατικού.

Αυτή τη στιγμή, ο CU και ο OG συνελήφθησαν ως αποτέλεσμα της προσεκτικής δουλειάς της αστυνομίας μας. Και οι δύο είναι πολύ μεθυσμένοι. Βρίσκονται σε ένα σπίτι 250 μέτρα απέναντι από το ρυάκι, περίπου 250 μέτρα", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τούρκος Υπουργός εσωτερικών στη δήλωσή του.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ