ΓΑΛΛΙΑ

Συνελήφθη παίκτης της Νιμ κατηγορούμενος για συνεύρεση με ανήλικες ιερόδουλες

Ο τερματοφύλακας της Μπρέντφορντ Ραγιά κλωτσάει την μπάλα σε ματς  κόντρα στη Γουέστ Χαμ
Μπάλα ποδοσφαίρου © 2021 STEVE LUCIANO/ASSOCIATED PRESS

Παίκτης της Νιμ (ομάδα Β' κατηγορίας στη Γαλλία) συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές κατηγορούμενος για συνεύρεση με ανήλικες ιερόδουλες. Τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή δεν έχουν γίνει γνωστά.

Μπλεξίματα με τον νόμο αντιμετωπίζει ποδοσφαιριστής της Νιμ -ομάδα Β' κατηγορίας στη Γαλλία- ο οποίος κατηγορείται για συνεύρεση με ανήλικες ιερόδουλες. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του RMC, ο παίκτης, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό συνελήφθη από τις Αρχές, με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν να είναι ιδιαίτερα σοβαρές.

Ο ποδοσφαιριστής οδηγήθηκε στο τμήμα το απόγευμα της Δευτέρας (18/10), γεγονός που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί απέναντι στην Αζαξιό (0-2).

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο παίκτης κατήγγειλε ότι εκλάπη το πολυτελές αυτοκίνητό του το Σαββατοκύριακο, με την αστυνομία να προχωράει στη σύλληψη δύο νεαρών γυναικών ηλικίας 17 ετών. Τα κορίτσια παραδέχτηκαν την κλοπή, αλλά ομολόγησαν ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με τον εν λόγω παίκτη. Λόγω της ηλικίας των νεαρών γυναικών που συνελήφθησαν, ξεκίνησε έρευνα εναντίον του παίκτη που εξετάζουν εάν είχε σχέση επί πληρωμή με τις ανήλικες.

Η εισαγγελία της Νιμ θα αποφασίσει την Τρίτη (20/10) εάν θα παρατείνει την κράτηση του ποδοσφαιριστή.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ