ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφωνία Νταμπίζα - Δώνη για 1+1 χρόνια

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ) / ΔΩΝΗΣ
(ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ) / ΔΩΝΗΣ (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης μίλησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (31/5) για την προοπτική να συνεργαστούν στον Παναθηναϊκό.

Έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού είναι ο Γιώργος Δώνης, μετά το ραντεβού που είχε το μεσημέρι της Πέμπτης (31/5) με τον Νίκο Νταμπίζα. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις διαφορές που έχουν προκύψει στο οικονομικό και στη διάρκεια της συνεργασίας τους και κατέληξαν σε συμφωνία για 1+1 χρόνια.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει την έγκριση του Αλαφούζου για αύξηση στις αποδοχές του Δώνη και των συνεργατών του, ενώ ο Δώνης δέχτηκε να δεσμευτεί για δύο χρόνια αντί για ένα. Πλέον, απομένει να αποτυπωθεί στο συμβόλαιο η προφορική συμφωνία και να μπουν οι υπογραφές από τους εμπλεκόμενους.

Το τελευταίο που απομένει είναι η νεότερη ενημέρωση του Αλαφούζου από τον Νταμπίζα, ώστε αυτός να συγκατατεθεί σε όλες τις παραμέτρους της συνεργασίας. Ωστόσο, ήδη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε ζητήσει από τον τεχνικό διευθυντή να κλείσει άμεσα τον Δώνη, αφού τον θεωρεί ως τον κατάλληλο για τον πάγκο του "τριφυλλιού".

Οι δικηγόροι του Παναθηναϊκού και του Δώνη περιμένουν εντολή από τους πελάτες τους, προκειμένου να συντάξουν τα επίσημα έγγραφα και να οριστικοποιήσουν τις λεπτομέρειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάρκεια του συμβολαίου θα είναι 1+1 χρόνια, προκειμένου το επόμενο καλοκαίρι να επανεξετάσουν όλες τις παραμέτρους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ