ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμπλοκές οπαδών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Συμπλοκές οπαδών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας
MOTIONTEAM

Οπαδοί του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Άγιαξ συνεπλάκησαν τη Δευτέρα (26/11) το βράδυ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, κοντά στο Πεδίο του Άρεως.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν μετά τις 09:30 το βράδυ μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού, του Άγιαξ και της ΑΕΚ, επί της Λ. Αλεξάνδρας στο ύψος της Πλατείας Αργεντινής Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, περίπου 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού μαζί με οπαδού του Άγιαξ από την Ολλανδία που έχουν έρθει για τον αυριανό αγώνα ποδοσφαίρου με την ΑΕΚ ανέβαιναν την Λ. Αλεξάνδρας και στο ύψος της Πλατείας Αργεντινής Δημοκρατίας, τους ανέμεναν οπαδοί της ΑΕΚ που τους επιτέθηκαν.

Ακολούθησαν σφοδρές συμπλοκές και βροχή από καπνογόνα, πέτρες, ξύλα και δακρυγόνα από πλευράς της Αστυνομίας για να τους χωρίσει. Στην περιοχή κοντά υπήρχαν δυνάμεις των ΜΑΤ και ΟΠΚΕ και έσπευσαν στο σημείο καταφέρνοντας να απωθήσουν τους οπαδούς της ΑΕΚ προς τα Εξάρχεια και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Άγιαξ προς το Πεδίο του Άρεως.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν ακολουθήσει τυχόν προσαγωγές ή αν έχουν σημειωθεί τυχόν τραυματισμοί. Από την Αστυνομία έκλεισε προσωρινά η κάθοδος της Λ. Αλεξάνδρας για να καθαριστεί από τις πέτρες και τα ξύλα και αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία και πάλι.

* Η φωτογραφία είναι αρχείου και δεν έχει σχέση με το συμβάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ