ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συμπαίκτες σε φιλικό οι ρεπόρτερ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Συμπαίκτες σε φιλικό οι ρεπόρτερ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Το βράδυ της Παρασκευής (11/5, 22.00) ρεπόρτερ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ θα παίξουν με μικτή ομάδα του πρωταθλήματος Τύπου στο γήπεδο των Μελισσίων.

Ένα ξεχωριστό μήνυμα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο το ερχόμενο Σάββατο (12/5) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ θα στείλουν οι ρεπόρτερ των δύο ομάδων. Έπειτα από πρωτοβουλία του ΠΣΑΤ οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ των δύο ομάδων θα αγωνιστούν το βράδυ της Παρασκευής (11/5, 22.00) ως συμπαίκτες.

Αντίπαλος τους θα είναι μία μικτή ομάδα του πρωταθλήματος Τύπου και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Μελισσίων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου διοργανώνει φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, την παραμονή του τελικού Κυπέλλου AEK – ΠΑΟΚ με καθαρά συμβολικό χαρακτήρα.

Αντίπαλοι μέσα στο γήπεδο θα είναι η Μικτή ομάδα Πρωταθλήματος Τύπου και η Mικτή ομάδα ρεπόρτερ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που θα καλύψουν τον τελικό!

Ο αγώνας διεξάγεται προκειμένου να σταλεί μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο, δεν χωρίζουν αλλά ενώνουν και ότι ο επερχόμενος τελικός δεν είναι ΠΟΛΕΜΟΣ και πρέπει να αποτελέσει μία αθλητική γιορτή ποδοσφαίρου που θα διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο, το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο αγώνας θα γίνει την Παρασκευή 11 Μαΐου στο Γήπεδο Μελισσίων, Παλαιών Πατρών Γερμανού 9, στις 22:00.

Ο ΠΣΑΤ καλεί όλα τα μέλη του να στηρίξουν τον αγώνα και να αποδείξουν με τη συμπεριφορά τους ότι οι αθλητικοί συντάκτες παραμένουν στην πρωτοκαθεδρία για την διάδοση του ευ αγωνίζεσθαι σε όλες τις αθλητικές συναντήσεις.

Επίσης ευχαριστεί την Επιτροπή Πρωταθλήματος Τύπου για τη βοήθεια στη διεξαγωγή του παιχνιδιού".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ