ΑΕΚ

Συμφωνία της ΑΕΚ με Ματιάσεβιτς

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς για την θέση του αθλητικού διευθυντή και αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα.

Στην ΑΕΚ υπήρχε μέχρι τώρα εκτελεστικός διευθυντής, που είναι ο Ντόυσαν Μπάγεβιτς και τεχνικός διευθυντής που είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Και πλέον αναμένεται να έχει και αθλητικό διευθυντή, που μάλιστα θα είναι και Σέρβος.

Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, που αρχίζει και επιβεβαιώνεται και εντός συνόρων, η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, να αναλάβει πόστο αθλητικού διευθυντή στην ΠΑΕ. Και μάλιστα η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί άμεσα με το ταξίδι του Σέρβου στην Αθήνα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης γνώριζε τον Ματιάσεβιτς ήδη από το μακρινό 1999. Τότε είχε έρθει στην ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής, αλλά δεν έμεινε παραπάνω από έναν χρόνο.

Ως παράγοντας ο Ματιάσεβιτς, τα τελευταία χρόνια ήταν στην σερβική Τσουκαρίτσκι, με την οποία μάλιστα η Ένωση είχε παίξει και φιλικό στα Σπάτα τον περασμένο Νοέμβρη. Από τότε φαίνεται πως η ΑΕΚ κράτησε ανοικτή γραμμή με τον Ματιάσεβιτς.

Όσο για τον ρόλο που θα έχει στην Ένωση, αυτός καταρχήν θα αφορά τις διεθνές σχέσεις της ομάδας, σε επίπεδο ποδοσφαιρικό. Προφανώς και θα έχει αρμοδιότητες και στα ζητήματα υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού, χωρίς ωστόσο να καταργείται ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή στο κομμάτι αυτό.

Η προοπτική είναι για συνεργασία του Ματιάσεβιτς με τον Λυμπερόπουλο, σε ζητήματα μεταγραφικά. Πάντως είναι δεδομένο πως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, θα διευκρινιστούν και οι αρμοδιότητες που θα έχει ο Σέρβος στην ΑΕΚ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ