STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Συλαϊδόπουλος: "Έχουμε δίψα για να πάρουμε τον τίτλο"

FINAL 4 K17 NEOI / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
FINAL 4 K17 NEOI / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, μετά την επικράτηση των πράσινων επί του ΠΑΟΚ και την παρουσία στον τελικό της Τετάρτης στάθηκε στο πόσο θέλουν στο τριφύλλι τον τίτλο.

Περιχαρής αλλά και μετρημένος ήταν μετά το τέλος του αγώνα και τη πρόκριση στον τελικό ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Ο κόουτς των πράσινων μίλησε για ένα μοιρασμένο παιχνίδι ενώ αναφέρθηκε και στη δίψα των πράσινων για να φτάσουν στον τίτλο. Χαρακτηριστικά τόνισε:

"Θεωρώ ότι ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, στο πρώτο εμείς ήμασταν καλύτεροι, στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ. Τέτοια παιχνίδια σε τέτοια ένταση και ρυθμό βοηθούν να γίνονται καλύτερες οι υποδομές των ομάδων".

Είναι μια νέα επιτυχία για τις ακαδημίες παρά τα προβλήματα, πως το καταφέρνετε;
"Υπάρχουν δυσκολίες τις γνωρίζουμε όλοι, δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου αλλά και στο μέγεθος του συλλόγου να μιλάμε συνέχεια με αυτά. Και από τη στιγμή που έχουμε τον τελικό μπροστά μας δεν θα πρέπει να μας αφήσει η ικανοποίηση αυτή για την πρόκριση την δίψα που έχουμε για να πάρουμε το τρόπαιο".

FINAL 4 K17 NEOI / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
FINAL 4 K17 NEOI / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ: "ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ"

Από την πλευρά του ο τεχνικό του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Αλεξιάδης, είπε πως όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε και δεν μπορεί να πει τίποτα στους παίκτες του για ένα μόνο λάθος. Ο Αλεξιάδης σημείωσε:

"Πιστεύω ότι όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Είδαμε δυο ομάδες που προσπάθησαν να παίξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο, δεν μπορούμε να τους κρίνουμε για μια λεπτομέρεια, έχουν μπροστά τους μέλλον.Υπάρχει μια άλλη διαδικασία για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τα παιδιά. Θα είμαστε χαρούμενοι αν τα δούμε να αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ