CHAMPIONS LEAGUE

Συγκλονίζει 9χρονος οπαδός της Λίβερπουλ: "Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, πίστευα ότι η αστυνομία ήταν η καλή"

Ο 9χρονος οπαδός της Λίβερπουλ, Κάρλος Κλεμέντε, μαζί με τον μπαμπά του έξω από το Σταντ ντε Φρανς στον τελικό του Champions League
Ο 9χρονος οπαδός της Λίβερπουλ, Κάρλος Κλεμέντε, μαζί με τον μπαμπά του έξω από το Σταντ ντε Φρανς στον τελικό του Champions League

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός 9χρονου οπαδού της Λίβερπουλ, του Κάρλος Κλεμέντε, ο οποίος περιέγραψε τις άσχημες σκηνές που είδε και βίωσε στον τελικό του Champions League έξω από το Σταντ ντε Φρανς.

Ο Κάρλος Κλεμέντε είναι ένα 8χρονο αγοράκι, που θεωρούσε τον εαυτό του πολύ τυχερό, όταν ο πατέρας του του ανακοίνωσε πως είχαν εισιτήρια για τον τελικό του Champions League στο Παρίσι.

Ο Κάρλος θα μπορούσε έτσι, να δει την αγαπημένη του Λίβερπουλ να διεκδικεί κόντρα στη Ρεάλ το τρίτο τρόπαιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Τα όσα ωστόσο, έλαβαν χώρα έξω από το Σταντ ντε Φρανς ήταν ικανά για να καταστρέψουν το όνειρο του 8χρονου.

Ο ενθουσιασμός εξαφανίστηκε και τη θέση του πήρε ο φόβος και ο πανικός. Μόλις είχε καταστραφεί μία από τις πιο όμορφες παιδικές αναμνήσεις του μικρού. Ο Κάρλος ήταν ανάμεσα στα παιδιά που δέχθηκαν δακρυγόνα. Όπως περιέγραψε στο Athletic:

"Νόμιζα ότι ήταν κάποιο είδος βόμβας. Φοβήθηκα γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω σωστά. Φοβήθηκα γιατί δεν είχα ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Ρώτησα τον μπαμπά μου: "Ποιος το έκανε αυτό;" και είπε ότι ήταν η αστυνομία. Φοβόμουν γιατί πάντα πίστευα ότι η αστυνομία ήταν οι καλοί άνθρωποι που μας βοηθούν.

Δεν ήξερα τι ήταν αυτό (το δακρυγόνο) μέχρι που μου είπε ο μπαμπάς μου λίγες μέρες αργότερα. Έπρεπε να βάλω το κασκόλ της Λίβερπουλ πάνω από το στόμα μου. Μια ωραία κυρία, οπαδός της Λίβερπουλ, μου έδωσε μια μάσκα προσώπου και λίγο νερό. Τα μάτια μου έτσουζαν και έκλαιγα πολύ. Διήρκεσε περίπου ένα λεπτό.

Μια φορά, η "βόμβα" έπεσε μπροστά στον μπαμπά μου και έπεσε. Τρόμαξα. Ήθελα απλώς να είμαι με τη μαμά μου. Πήρε τηλέφωνο τον μπαμπά μου και έκλαιγα, της είπα ότι φοβήθηκα. Πήδηξα στην αγκαλιά του μπαμπά μου. Ήθελα να με αγκαλιάσει".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ