ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Σβιντέρσκι: "Ήταν και δική μου ευθύνη η αντίδραση των οπαδών της Αλβανίας μετά το γκολ μου"

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι πανηγυρίζει γκολ του με την Πολωνία κόντρα στην Αλβανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 | 12 Οκτωβρίου 2021
Ο Κάρολ Σβιντέρσκι πανηγυρίζει γκολ του με την Πολωνία κόντρα στην Αλβανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 | 12 Οκτωβρίου 2021 @2021 FRANC ZHURDA/AP IMAGES

Ο ήρωας της Πολωνίας με το νικητήριο γκολ επί της Αλβανίας, Κάρολ Σβιντέρσκι, μίλησε για τη σημαντική νίκη της ομάδας του στο δρόμο προς το Μουντιάλ Κατάρ καθώς και για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν την προσωρινή διακοπή του ματς.

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι αποθεώνεται από τον Τύπο της πατρίδας για το νικητήριο γκολ που πέτυχε στον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής Πολωνίας με την Αλβανία, το οποίο της δίνει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Ένα γκολ που προκάλεσε αντιδράσεις από τους γηπεδούχους οπαδούς και ρίψεις αντικειμένων προς τον επιθετικό του ΠΑΟΚ με τον αγώνα να διακόπτεται προσωρινά.

Ο Σβιντέρσκι μάλιστα δέχθηκε αντικείμενα ακόμη και μετά το τέλος του αγώνα στη διάρκεια των δηλώσεων του στο κανάλι που κάλυπτε τον αγώνα.

"Δεν έζησα κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα"

Σε δηλώσεις του πάντως ο ήρωας της Πολωνίας ρωτήθηκε αν έχει βιώσει παρόμοιες καταστάσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. "Δεν θυμάμαι να έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Όχι ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Έχoυν γίνει πάρα πολλά στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος με τους οπαδούς πριν από την πανδημία . Νομίζω ότι θα μπορούσε να συμβεί και κάτι παρόμοιο".

Ο Σβιντέρσκι παραδέχθηκε ότι είχε και αυτός ένα μέρος της ευθύνης όσων έγιναν. "Σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ που σημείωσα. Ήταν φανταστικό το συναίσθημα να σκοράρεις σε ένα τέτοιο εκτός έδρας παιχνίδι. Από την άλλη το γεγονός ότι οι οπαδοί αντέδρασαν με αυτόν τον τρόπο ήταν και ως ένα βαθμό και δική μου ευθύνη.

Δεν ήταν αναγκαίο να τρέξω προς το μέρος τους για να πανηγυρίσω, αλλά εκείνη την στιγμή βρισκόμουν κάτω από την επιρροή των συναισθημάτων μου" είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Το αποθεωτικό πρωτοσέλιδο για τον Σβιντέρσκι:

Αποθεωτικό πρωτοσέλιδο πολωνικής εφημερίδας για τον Κάρολ Σβιντέρσκι μετά το νικητήριο γκολ του για την Πολωνία κόντρα στην Αλβανία
Αποθεωτικό πρωτοσέλιδο πολωνικής εφημερίδας για τον Κάρολ Σβιντέρσκι μετά το νικητήριο γκολ του για την Πολωνία κόντρα στην Αλβανία ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRZEGLAND SPORTOWY
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ