ΠΑΟΚ

Σβιντέρσκι: "Γενικά καλή η φετινή σεζόν, ξεχώρισε η πρόκριση στον τελικό"

Ο Σβιντέρσκι μετά το γκολ που έβαλε κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Σβιντέρσκι μετά το γκολ που έβαλε κόντρα στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι κάνοντας ένα μικρό απολογισμό της φετινής αγωνιστικής περιόδου στάθηκε στην πορεία του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, όπου στις 22 Μαΐου θα αναμετρηθεί στον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι με δηλώσεις του στη Nova έκανε τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώνεται και ξεχώρισε την πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου ο ΠΑΟΚ διεκδικεί το τρόπαιο στις 22 Μαΐου απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Πολωνός επιθετικός του Δικεφάλου, επίσης, αναφέρθηκε στις μεταπτώσεις που είχε ο Δικέφαλος στο πρωτάθλημα και στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για τον απολογισμό της σεζόν: "Η σεζόν φέτος σχετικά ήταν καλή, είχαμε καλές και κακές στιγμές που η απόδοσή μας έπεφτε. Σε γενικές γραμμές αν λάβουμε υπόψη ότι τερματίσαμε στην δεύτερη θέση και είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου είναι μια καλή σεζόν".

Για τις στιγμές που ξεχωρίζει: "Για μένα ξεχωριστές στιγμές στη σεζόν ήταν οι ημιτελικοί και η πρόκριση που πήραμε στον τελικό που είναι την επόμενη εβδομάδα. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Δώσαμε χαρά στον κόσμο, σε όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ" .

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ