ΠΑΟΚ

Σβαμπ: "Θα μιλήσω πρώτα με τον ΠΑΟΚ"

O Σβαμπ πανηγυρίζει γκολ του με τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Μποέμιανς για το Conference League | 12 Αυγούστου
O Σβαμπ πανηγυρίζει γκολ του με τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Μποέμιανς για το Conference League | 12 Αυγούστου EUROKINISSI

Ο Στέφαν Σβαμπ περιμένει την πρόταση του ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο και στη συνέχεια θα αποφασίσει για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Στέφαν Σβαμπ συνεχίζει να αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του ο Αυστριακός μέσος μίλησε για επιλογές που υπάρχουν αλλά και για αποφάσεις που ακόμη δεν έχουν παρθεί συγχέοντας μάλιστα το ενδεχόμενο επιστροφής του στην χώρα του μετά την κατάκτηση του δεύτερου Κυπέλλου στην καριέρα του με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

"Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Παναθηναϊκού στον τελικό. Αν εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο, θα είναι μία πετυχημένη σεζόν για εμάς", τόνισε ο Σβαμπ που μίλησε για την επόμενη ημέρα στην καριέρα του.

"Θα γίνουν οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ και μετά θα δω τι θα κάνω. Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να μου κάνει πρόταση, θα την ακούσω". είπε για το συμβόλαιο του τονίζοντας ότι παρά το γεγονός ότι η πρώτη του προτεραιότητα είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό δεν αποκλείει την επιστροφή στην πατρίδα του. "Υπάρχουν επιλογές. Έχω συζητήσει με την οικογένειά μου για αυτό το ενδεχόμενο".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ