ΠΑΟΚ

Σβαμπ: "Τελικοί και τα δυο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό"

O Σβαμπ πανηγυρίζει γκολ του με τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Μποέμιανς για το Conference League | 12 Αυγούστου
O Σβαμπ πανηγυρίζει γκολ του με τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Μποέμιανς για το Conference League | 12 Αυγούστου EUROKINISSI

Ο Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ, τόνισε στη NOVA την αναγκαιότητα νίκης για την ομάδα και στο αποψινό (20:00) παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Ο Στέφαν Σβαμπ γνωρίζει ότι τα δυο τελευταία παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, θα είναι και αυτά που θα κρίνουν την φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Και όπως τόνισε στις δηλώσεις του στη NOVA η ομάδα του θέλει να κερδίσει και τα δυο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αυστριακός:

"Είναι λίγο τρελό και παράξενο που μπαίνουμε στο 58 και 59 παιχνίδι της σεζόν, κόντρα στον ίδιο αντίπαλο και αυτά τα παιχνίδια, κρίνουν σχεδόν τα πάντα. Αυτό που έχουμε όμως στο μυαλό μας είναι το σημερινό παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε, να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση, είναι στο χέρι μας, είναι το τελευταίο παιχνίδι στην Τούμπα, και θέλουμε τη νίκη για αυτό το λόγο και για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας".

Για το αν ήταν μια περίεργη σεζόν για τον ίδιο: "Ήταν πολύ έντονη σεζόν. Ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι, φτάνουμε τώρα τέλος Μαΐου. Έχουμε σχεδόν 60 παιχνίδια και όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν τη δυνατότητα να παίξουν, όπως κι εγώ αλλά αυτές είναι οι καταστάσεις που καλούμαστε να βιώσουμε, όπως όλοι, οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια και να τελειώσουμε θετικά".

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: "Έχουμε παίξει ήδη μεταξύ μας κάποιες φορές, οπότε δεν υπάρχει κάτι να κρύψει ο ένας από τον άλλο. Μας ξέρουν καλά, τους ξέρουμε καλά, από πλευράς τακτικής ο προπονητής μας έχει προετοιμάσει ακριβώς για το πως παίζει ο αντίπαλος, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και επαναλαμβάνω ότι είναι σημαντικό παιχνίδι για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Τη θέλουμε, είναι σημαντικό για εμάς. Είναι ένας ακόμη τελικός και θέλουμε να τα δώσουμε όλα, ώστε να κερδίσουμε".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ