ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σβάινσταϊγκερ: "Όταν με ρώτησε ο Ντε Χέα αν είναι καλύτερος από τον Νόιερ του είπα 'όχι' και θύμωσε"

Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2015 JON SUPER / AP IMAGES

Την ανησυχία του Νταβίντ ντε Χέα για το αν είναι καλύτερος ή όχι από τον Μάνουελ Νόιερ αποκάλυψε ο παλαίμαχος Γερμανός, Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, ο οποίος αποκάλυψε πως όταν του απάντησε αρνητικά ο Ισπανός κίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θύμωσε μαζί του.

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τη στιγμή που ο Γερμανός πρωταθλητής κόσμου του 2014 και παλαίμαχος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, κρέμασε τα παπούτσια του, βάζοντας τέλος σε μία λαμπρή καριέρα.

Ο 37χρονος μέσος, ο οποίος για μία διετία (2015/17) φόρεσε τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, μιλώντας στο BBC αναφέρθηκε στον άλλοτε συμπαίκτη του στους Red Devils, Νταβίντ ντε Χέα, ο οποίος είχε ένα πολύ δύσκολο βράδυ την Κυριακή (24/10) απέναντι στη Λίβερπουλ, όπου και δέχθηκε πέντε γκολ.

Συγκεκριμένα, ο Σβάινσταϊγκερ αποκάλυψε μία ανησυχία του Ισπανού Κίπερ, ο οποίος συνέκρινε συνεχώς τον εαυτό του με τον Μάνουελ Νόιερ. Μάλιστα, όπως δήλωσε, όταν το 2017 έφτασε στο Ολντ Τράφορντ τον ρώτησε αν είναι καλύτερος από τον Γερμανό τερματοφύλακα της Μπάγερν, αλλά η απάντηση του Σβάινσταϊγκερ δεν τον ικανοποίησε ιδιαίτερα.

"Όταν πρωτοήρθα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα με ρώτησε "πες μου, είμαι καλύτερος από τον Νόιερ;". Εγώ ήμουν κάπως σαν "όχι, δεν είσαι. Είναι διαφορετικό επίπεδο". Ήταν θυμωμένος, αλλά του εξήγησα το γιατί. Όποτε έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι με ρωτούσε ξανά, αλλά εξακολουθούσα και του έλεγα ότι δεν ήταν σε αυτό το επίπεδο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος Γερμανός.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ